Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto
IMAGE

PREDPREMIERNO IGRE LAKOTE: BALADA O PTICAH PEVKAH IN KAČAH


SREDA, 15. NOVEMBER

PREDPREMIERNOVstopnice že v prodaji


PREDPREMIERNO IGRE LAKOTE: BALADA O PTICAH PEVKAH IN KAČAH

Med prvimi si oglej film IGRE LAKOTE: BALADA O PTICAH PEVKAH IN KAČAH, ki bo predpremierno v sredo, 15. novembra, v vseh naših kinih!

Na velika platna prihaja predzgodba ultra uspešne franšize “Igre lakote: Balada o pticah pevkah in kačah”, posneta po svetovni knjižni uspešnici pisateljice Suzanne Collins.

To so desete Igre lakote, dogajanje pa poteka 64 let pred prvim filmom. Zgodba sledi Coriolanusu Snowu, ki je mentor Lucy Gray Baird, predstavnici obubožanega 12. okrožja. Kljub začetni zadregi in razočaranju, Coriolanus začne verjeti, da imata z Lucy morda priložnost, da verjetnost zmage obrneta v svojo korist. Z mešanico svoje teatralnosti in novoodkrite politične modrosti, Snow in Lucy tekmujeta s časom, da bi preživela in odkrila, kdo je pevka in kdo je kača.

Ta predzgodba nam prinaša nove vpoglede v svet Iger lakote in nam daje priložnost, da bolje razumemo Corolanusa Snowa, preden je postal vsem poznan zlobnež in tiran Panema.

NAGRADA POD SREČNIM SEDEŽEM*

Pod srečnim sedežem te čaka nagrada - knjiga Suzanne Collins, predzgodba priljubljene trilogije Igre lakote: Balada o pticah pevkah in kačah.

igre lakote

*srečni sedež je naključno izbran sedež v dvorani. Podelili bomo eno knjigo v vsakem izmed naših kinematografov.

Izbran dogodek je potekel.

Igre lakote: Balada o pticah pevkah in kačah

Vsak je lačen nečesa.

Igre lakote: Balada o pticah pevkah in kačah