Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

POKOVKA ZA VSE ŠOLARJEZadnjo počitniško nedeljo učenci in dijaki ob nakupu kino vstopnice prejmejo brezplačno pokovko*.

Izbran dogodek je potekel.

POKOVKA ZA VSE ŠOLARJE

FILMSKI ZAKLJUČEK POLETNIH POČITNIC - POKOVKA ZA VSE ŠOLARJE

Poletne počitnice se bližajo h koncu in čez nekaj dni se bo v šolah ponovno oglasil šolski zvonec.
Da bo zaključek počitnic zares filmski, bomo zadnjo počitniško nedeljo vse šolarje razveselili z brezplačno pokovko*.
V nedeljo, 29. avgusta 2021
šolarji (osnovnošolci in srednješolci) ob nakupu kino vstopnice prejmejo brezplačno S pokovko*.

PESTER FILMSKI PROGRAM OD 13.30 DALJE

Ne zamudite animiranih pustolovščin MALI ŠEF: DRUŽINSKI POSLI, TAČKE NA PATRULJI: FILM in LUKA. Komedije GLAVNI JUNAK, akcijske pustolovščine ODRED ODPISANIH: NOVA MISIJA ter za malo starejše grozljivk CANDYMAN in SOBA POBEGA 2: BREZ IZHODA. Ter ostale filmske ponudbe.

*Akcija velja v vseh Cineplexx kinih do razdelitve zalog. Šolarji ob nakupu vstopnice prejmejo brezplačno majhno S (46oz.) pokovko.

Se vidimo v kinu!

Hitri in drzni 9

Dom Toretto (Vin Diesel) živi mirno življenje s svojo ženo Letty (Michelle Rodriguez) in njunim sinom, malim Brianom, a vesta, da se nevarnost skriva tik za njihovim mirnim obzorjem. Tokrat bo ta grožnja Doma prisilila, da se sooči z grehi svoje preteklosti, če bo želel rešiti tiste, ki jih ima najbolj rad.

Hitri in drzni 9

Krudovi: Nova doba

Film je predvajan podnaslovljeno (oznaka OV) ter v sinhronizirani različici (v 2D in 3D tehnologiji).
Po sedmih letih se na velika platna vrača prazgodovinska družina Krudovi, ki je preživela marsikatero nesrečo in nevarnost, zdaj pa se bo morala soočiti z nečim, kar jo bo pretreslo še bolj – druga družina, ki je precej naprednejša od njih.

Krudovi: Nova doba

Luka

Sinhronizirano. Popeljali vas bomo na nepozabno pustolovščino z Luko in Albertom, dvema prijateljema, ki sta pravzaprav morski bitji, a se lahko spremenita v človeško obliko in rada počneta človeške stvari, ko sta na kopnem.

Luka

Križarjenje skozi džunglo

Pridruži se priljubljenima Dwaynu Johnsonu in Emily Blunt na avanturi življenja v Disneyjevi pustolovščini Križarjenje skozi džunglo, vznemirljivi vožnji po Amazonki s pametnim skiperjem Frankom Wolffom in neustrašno raziskovalko dr. Lily Houghton.

Križarjenje skozi džunglo

Odred odpisanih: Nova misija

Dobrodošli v pekel, oziroma v Belle Reve, zapor z najvišjo smrtnostjo v ZD in A. Tukaj so zaprti največji super zlobneži, ki bi naredili prav vse, da bi prišli ven … pridružili bi se tudi super skrivnostni in super sumljivi Posebni enoti X.

Odred odpisanih: Nova misija

Neobrzdani spirit

Sinhronizirano.
Epska pustolovščina o svojeglavi deklici, ki odkrije sorodno dušo, ko v njeno življenje vstopi divji konj, po imenu Spirit.

Neobrzdani spirit

Glavni junak

Bančni uslužbenec po imenu Guy (Ryan Reynlods, Deadpool) spozna, da je v resnici stranski lik v Open-World igri z imenom Svobodno mesto (Free City), ki bo kmalu ostala brez povezave.

Glavni junak

Soba pobega 2: Brez izhoda

Soba pobega 2: Brez izhoda je nadaljevanje kino uspešnice in psihološkega trilerja, ki je pognal strah v kosti občinstvom po vsem svetu. Tokrat se šest nezavestnih oseb znajde zaklenjenih v drugem nizu sob pobega in postopno odkrijejo, kaj imajo skupnega za preživetje.

Soba pobega 2: Brez izhoda

Potovanje skozi spomine

Nick Bannister (Jackman), zasebni preiskovalec uma, se spopada s temnim vendar privlačnim svetom preteklosti, ko svojim klientom pomaga obuditi izgubljene spomine. Njegovo življenje na obrobju poplavljenega Miamija se nenadoma močno spremeni, ko sprejme novo stranko, Mae (Ferguson) in pri kateri se preprosta naloga izgubljenega in najdenega spomina sprevrže v nevarno obsesijo.

Potovanje skozi spomine

Tačke na patrulji: Film

Sinhronizirano.
Priljubljeni junaki na štirih tačkah se vračajo na velika platna. Potem ko župan sosednjega mesta prične spreminjati živahno mesto v kaos, bodo pogumni reševalci strnili vrste in se podali na novo reševanje.

Tačke na patrulji: Film

Stillwater

Kriminalna drama v kateri v glavni vlogi zaigra Matt Damon kot oče, ki skuša hčerki pomagati iz zapora, potem ko so jo obtožili umora.

Stillwater

Mali šef: Družinski posli

Sinhronizirano.
Na velika platna se vrača zgodba o malem bratcu, ki se je skupaj s svojim starejšim bratom podal na misijo, v novem nadaljevanju animirane komedije z naslovom Mali šef: družinski posli. V nadaljevanju sta brata Tim in Ted Templeton že odrasla, a sta se odtujila. In mali šef ju bo znova zbližal.

Mali šef: Družinski posli

Candyman

Oskarjevec Jordan Peele bo na novo predstavil srh vzbujajočo urbano legendo, katere ime je v preteklosti zagotovo že večkrat prišlo na dan – Candyman. Umetnik, ki odkrije zgodbo o Candymanu in jo uporablja kot navdih za slikanje, začenja izgubljati svoj razum in sproži val nasilja, smrti in bede v novi grozljivki z naslovom Candyman.

Candyman