Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Nori torek

SAMO v TOREK, 26. NOVEMBRA


VSE KINO VSTOPNICE PO 1,99€!

1,99 € na vstopnico

Izbran dogodek je potekel.

Prihaja NORI TOREK!

V torek, 26. novembra bo v Cineplexxu NORI TOREK, ko bodo VSE kino vstopnice le 1,99 evra.

Na šestih lokacijah po Sloveniji bodo ljubitelje filma na velikem platnu že od 13.ure naprej navduševali aktualni filmski naslovi, ki si jih bo mogoče samo v torek, 26. novembra ogledati po nori ceni, 1,99 evra.
Pestra filmska ponudba* bo navdušila tako družine z najmlajšimi otroki, kot tudi gledalce z zahtevnejšim filmskim okusom.

VSE FILME si lahko samo 26. novembra ogledate po NORI CENI - 1,99€!
Na velika platna sta se vrnili sestri Elza in Ana v novi animirani dogodivščini LEDENO KRALJESTVO II ter animirana komedija PRI ADDAMSOVIH o eni najbolj čudnih, nevsakdanjih in bizarnih družin na svetu – družini Addams.

Na programu bodo tudi akcijski biografski film IZZIVALCA z Mattom Damonom in Christianom Balom v glavni vlogi, ki prikazuje resnično dogajanje na 24 urni dirki Le Mans. Biografska drama JUDY, v kateri v vlogi legendarne zvezdnice Judy Garland navduši Renée Zellweger ter triler JOKER z odličnim Joaquinom Phoenixkom v glavni vlogi; film je pred nekaj dnevi postal najdonosnejši film, ki je nastal po stripovski predlogi.

Epski spektakel BITKA ZA MIDWAY ter znanstveno fantastični triler TERMINATOR: TEMAČNA USODA z igralskima legendama v glavni vlogi Lindo Hamilton in Arnoldom Schwarzeneggerjem.

V torek, 26. novembra v Cineplexxih velja enotna akcijska cena za vse filme; tudi za filme v 3D, VIP sedeže in tiste, daljše od 120 in 140 minut.
Vstopnice so že v prodaji preko spleta ali na blagajni Cineplexxa Celje, Maribor, Kranj, Koper, Murska Sobota in Novo mesto. Rezervacije niso možne.

Akcija se izključuje z drugimi akcijami. Na ta dan ni mogoče uveljavljati brezplačne kino vstopnice in rojstnodnevnih menijev.

* Filmski program se razlikuje po lokacijah Cineplexxa
Akcija velja le v torek, 26.11.2019.

Bacek Jon film: Farmagedon

Sinhronizirano.
Drugi film uspešnice o BACKU JONU, ki je navdušila otroke in odrasle leta 2014.

Bacek Jon film: Farmagedon

Bitka za Midway

Epski spektakel o bitki za Midway, glavnem preobratu na pacifiški fronti v Drugi svetovni vojni, z bogato igralsko zasedbo in režiserjem Dneva neodvisnosti. Bitka za Midway je bila pomorska bitka v drugi svetovni med mornaricama Japonske in ZDA ter velja za odločilno bitko vojne na Pacifiku v smislu zaustavitve japonskega prodiranja, ki se je začelo z napadom na Pearl Harbor šest mesecev prej.

Bitka za Midway

Doktor Sleep

Predpremierno od 31.10 - 6.11.
39 let po Kubrickovem IZŽAREVANJU, ki še vedno velja za eno najboljših grozljivk vseh časov ter eno najboljših filmskih adaptacij romana Stephena Kinga bomo vsi ljubitelji žanra, klasike, romanov predvsem pa grozljivk dobili nadaljevanje - DOKTOR SLEEP.

Doktor Sleep

Izzivalca

Film prikazuje resnično dogajanje na 24 urni dirki Le Mans, kjer je Ford z modelom GT40 po šestletni dominanci Ferarrija le tega trikrat premagal. Matt Damon igra načrtovalca in konstruktorja Carrolla Shelbyja, Christian Bale pa legendarnega voznika Kena Milesa.

Izzivalca

Joker

Nadeni si nasmešek na obraz... Joaquin Phoenix je Joker!

Joker

Judy

Film JUDY je poklon veliki umetnici, igralki in pevki, njenemu čudovitemu glasu, velikemu srcu in privlačni kombinaciji vitalnosti in glamurja, ki ju premore le nekaj največjih zabavljačev na svetu.

Judy

Ledeno kraljestvo 2

Samo sinhronizirano.
Med svoje številne oboževalce se vračata sestri Elza in Ana, ki se bosta skupaj s Krištofom, Olafom in Svenom podali na nevarno potovanje globoko v gozd, na katerem bodo skupaj odkrili, kje je sploh izvor Elsinih čarobnih moči, s pomočjo katerih bodo rešili kraljestvo. Če se je Elza v prvem delu bala svojih nadnaravnih sposobnosti, bo v drugem zgolj upala, da jih ima dovolj.

Ledeno kraljestvo 2

Mali jeti

Sinhronizirano.
Ko najstnica Yi (Chloe Bennet, v sinhronizirani različici Zala Djuric) na strehi svojega bloka v Šanghaju naleti na mladega jetija, s pomočjo svojim dveh prijateljev – Jina in Penga – skuša magično bitje spraviti nazaj v svoj dom k staršem. Skupaj se odpravijo na epsko popotovanje na najvišjo goro na svetu Everest, na dolgi poti pa se bodo morali spretno izogibati premožnemu Burnishu, ki skuša jetija na vsak način ujeti ter zoologinji Dr. Zari, ki ima tudi sama zanj posebne načrte.

Mali jeti

Prevarantke na Wall Streetu

Film, posnet po resnični zgodbi, sledi skupini bivših striptizet, ki skupaj načrtujejo in izpeljejo prevaro, s katero močno obrnejo zgodbo njihovih bogatih strank iz Wall Streeta.

Prevarantke na Wall Streetu

Pri Addamsovih

Sinhronizirano.
Spoznajte eno najbolj čudnih, nevsakdanjih in bizarnih družin na svetu – družino Addams. Zgodba prikazuje življenje v družini Addams, ko spoznajo pretkano in pohlepno voditeljico resničnostne televizije, obenem pa se pripravljajo na veliko praznovanje, kamor pridejo njihovi sorodniki.

Pri Addamsovih

Terminator: Temačna usoda

Dobrodošli v dan po sodnem dnevu. Producent James Cameron se vrača, skupaj z režiserjem Timom Millerjem za TERMINATOR: TEMAČNA USODA!

Terminator: Temačna usoda

Zlohotnica: Vladarica zla

V Disneyjevi Zlohotnici: vladarici zla, nadaljevanju svetovnega hita zgodbe o Trnuljčici iz leta 2014, začenjata Vladarica zla (Angelina Jolie) in njena varovanka Aurora (Elle Fanning) raziskovati kompleksne odnose znotraj družine. Zaradi prihajajoče Aurorine poroke, se ti odnosi razvijajo v različne smeri in se na svoji poti srečajo z nepričakovanimi zavezniki in novimi mračnimi silami.

Zlohotnica: Vladarica zla