Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Muse: Drones World Tour

SAMO četrtek, 12. julij ob 20.00

Predstavljamo koncertni film Drones World Tour s glasbeno skupino Muse.

V kinih Kranj, Celje, Maribor, in Koper.

Vstopnice so v prodaji!

9,90 € na vstopnico

Izbran dogodek je potekel.

MUSE: DRONES WORLD TOUR

Predstavljamo koncertni film Drones World Tour s glasbeno skupino Muse.

Samo v četrtek, 12. julija ob 20.00, v kinih Kranj, Celje, Maribor, in Koper.

Vstopnice so v prodaji!

»Drones World Tour« turnejo so posneli v okviru več nastopov v letu 2016 in bo predstavila najvplivnejše hite skupine Muse, kot so »Psycho«, »Madness«, »Uprising«, »Plug in Baby«, »Supermassive Black Hole« in »Knights of Cydonia«. Film vsebuje posebne učinke, ki jih še niste videli, ki popolnoma dopolnjujejo visoko raven kreativne odrske produkcije, ki jo oboževalci skupine Muse pričakujejo ter tako zagotavljajo ultimativno avdio/vizualno čutno izkušnjo.

Poleg ekskluzivnega pogleda v notranjost skupine ter pogovorov o kreativnem konceptu šov vključuje avtonomne Drone, ki letijo preko občinstva, ogromne projektorje in zapletene, popolno izdelane LED laserske šove, ki ustvarijo otožen svet.

Muse: Drones World Tour

Muse, svetovno znana, večkrat platinasta in nagrajena skupina, se je v letih 2015/16 podala na ambiciozno Drones World Tour turnejo in igrala več kot 130 koncertov po celem svetu. Poznani so po prestavljanju mej odrske produkcije, na tej turneji skupina nastopa »v krogu« sredi arene in tako z dizajnom in konfiguracijo odra oboževalcem nudi avdio/vizualno čutno izkušnjo v polnih 360 stopinjah. Samo 12. julija ob 20.00.

Muse: Drones World Tour