Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Mesec posebnih pozornosti


SAMO FEBRUARJATRI NAGRADNE IGRE

MESEC POSEBNIH POZORNOSTI

Februar je mesec ljubezni, mesec tistih malih pozornosti, ki jih poklonimo drug drugemu. Zato se tudi mi pridružujemo temu čudovitemu mesecu.

V mesecu februarju vas bomo razveseljevali z različnimi nagradami, da bodo večeri s prijatelji, družino ali tisto posebno osebo, filmsko nepozabni.

Pripravljamo kar tri različne nagradne igre!
1. Za prvo nagradno igro bo potrebno malce več časa, saj je tudi nagrada malce boljša. Če boš februarja v kinu ne pozabi vzeti telefona, se slikati, slediti našemu Instagram profilu in objaviti fotko na svoj Instagram ter nas v njej označiti! Lahko kar naš profil @cineplexxsi ali pa #bodimoskupaj. Najboljši fotki, ki bo objavljena čez mesec bomo podelili darilno kartico v vrednosti 40€! nagrajenca bomo razglasili 2. marca.

2. Druga nagradna igra je vsekakor Valentinova nagradna igra. Pripelji čez Valentinov vikend svojo boljšo polovico v kino, naredita fotko v našem love corner-ju, sledita našemu Instagram profilu @cineplexxsi, sliko objavita na Story in nas označita @cineplexxsi. Dvema najbolj izvirnima podarimo darilno kartico v vrednosti 15€. nagrajenca bomo razglasili 17. februarja.

3. Potem pa imamo še eno nagradno igro, ki je sestavljena iz več manjših nagrad. Vsak teden bomo izžrebali po dve vstopnici za nove filme in en meni za dva, kot se za februar spodobi. Za sodelovanje moraš, seveda, slediti našemu Instagram profilu @cineplexxsi in v komentar pod nagradno igro napisati s kom bi nagrado podelil/a. Nagrado bomo podelili vsako soboto v februarju, z izključno prvo in zadnjo. Nova tedenska nagradna igra pa bo prav tako objavljena vsako soboto.

SPREMLJAJ NAŠ INSTAGRAM. Povabi še prijatelje! Bodite skupaj in uživajte v februarju! Male pozornosti štejejo največ.

Pravila in pogoji za sodelovanje v nagradnih igrah Mesec posebnih pozornosti