Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

KONEC ŠOLE


četrtek, 24. junij
Za uspešen zaključek šolskega leta, vam podarimo Oraketo.*

Izbran dogodek je potekel.

KONEC ŠOLE!

Dragi šolarji! V četrtek, 24. junija vas po šoli vabimo v kino! Za uspešen zaključek šolskega leta, vam podarimo vitaminski napitek Oraketa*.

PESTER FILMSKI PROGRAM OD 15:30 DALJE
Animiranih uspešnic se bodo razveselili najmlajši gledalci. Po sedmih letih se na velika platna vrača prazgodovinska družina Krudov v novi animirani pustolovščini KRUDOVI: NOVA DOBA.
Malo starejši šolarji pa bodo uživali v akcijski pustolovščini HITRI IN DRZNI 9, Disneyjevi družinski pustolovščini KRUELA ter akcijski komediji VARUJ MI ŽENO.

* V četrtek, 24. junija 2021 šolarji (osnovnošolci in srednješolci) ob nakupu kino vstopnice prejmejo vitaminski napitek Oraketa (19g). Akcija velja do razdelitve zalog.

Duša

Sinhronizirano.
Podali se bomo na ulice New Yorka iz koder nas bo usoda glavnega lika vodila do kozmičnih svetov,kjer bomo doživeli "seminar o sebi" in se vprašali, kaj je tisto, kar je nas dela nas same. Skozi čudovito animacijo bomo torej odkrivali svoje edinstvene lastnosti.

Duša

Krudovi: Nova doba

Film je predvajan podnaslovljeno (oznaka OV) ter v sinhronizirani različici (v 2D in 3D tehnologiji).
Po sedmih letih se na velika platna vrača prazgodovinska družina Krudovi, ki je preživela marsikatero nesrečo in nevarnost, zdaj pa se bo morala soočiti z nečim, kar jo bo pretreslo še bolj – druga družina, ki je precej naprednejša od njih.

Krudovi: Nova doba

Kruela

Izjemna. Pokvarjena. In malce zmešana.

Kruela

Varuj mi ženo

Akcijska kriminalka komedija Krij mi hrbet (The Hitman's Bodyguard) iz leta 2017 je dobila svoje nadaljevanje - slavnima plačanemu morilcu Samuelu L. Jacksonu in telesnemu stražarju Ryanu Reynoldsu se bo v nadaljevanju filma z naslovom Varuj mi ženo (Hitman's Wife's Bodyguard) pridružila morilčeva žena Salma Hayek, ki ju bo skušala združiti.

Varuj mi ženo