Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Koncertni film Idiot Prayer

ČETRTEK, 5. november ob 20.00


NICK CAVE sam v Alexandra Palace

Vstopnice so že v prodaji!*

9,90 € na vstopnico

Izbran dogodek je potekel.

KONCERTNI FILM IDIOT PRAYER - NICK CAVE

Ne zamudite enkratne projekcije koncertnega filma Idiot Prayer Nicka Cava, ki bo v četrtek, 5. novembra ob 20.00. V vseh naših kinih.

Vstopnice so v prodaji!*


Koncertni film Idiot Prayer - Nick Cave sam v Alexandra Palace je bil posnet junija letos na znamenitem prizorišču severnega Londona. Sprva zamišljen le kot spletni dogodek, sedaj pa si ga bodo oboževalci Nica Cava ogledali v kinodvoranah po svetu v razširjeni izdaji z dodatnimi skladbami, ki niso bile del živega prenosa.

V koncertnem filmu slišimo skladbe v novih preoblekah od zgodnjega obdobja zasedb Bad Seed in Grinderman, vse do najnovejših iz albuma Ghosteen; Into My Arms, The Mercy Seat, Higgs Boson Blues in Girl In Amber.

Idiot Prayer je bil posnet v času, ko je Združeno kraljestvo počasi začelo sproščati ukrepe karantene. Zasnovan pa kot reakcija na zaprtje in izolacijo preteklih mesecev. Gre za spomin na čudne in negotove trenutke v zgodovini.

Nastop je posnet v osupljivi dvorani West Hall v prireditvenem centru Alexandra Palace. Direktor fotografije Robbie Ryan, montaža Nick Emerson, glasba Dom Monks.

* Skladno z novimi ukrepi Vlade Republike Slovenije smo primorani začasno ustaviti delovanje naših kinematografov. Trenutno nakup ni mogoč.

Idiot Prayer

Idiot Prayer - Nick Cave sam v Alexandra Palace
Koncertni film v Cineplexxu
5. november 20.00

Idiot Prayer