Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Horror night Megalodon 2: Predator iz globin


PETEK, 4. avgust


100 DODATNIH TOČK za imetnike naše CBC kartice *HORROR NIGHT MEGALODON 2: PREDATOR IZ GLOBIN

Pridruži se nam na Horror nightu s filmom MEGALODON 2: PREDATOR IZ GLOBIN, ki bo v petek, 4. avgusta! Imetnike naše CBC kartice bomo nagradili z dodatnimi 100 točkami!

Imetnike naše CBC kartice bomo nagradili s 100 dodatnimi točkami*!

Jason Statham in njegova ekipa se vračajo, da bi nadalje raziskali Marianski jarek, kjer se bodo soočili z novimi grozljivimi bitji.

PRESENEČENJE POD SREČNIMI SEDEŽI**

V petek, 4. avgusta te bodo na vseh predstavah filma MEGALODON 2: PREDATOR IZ GLOBIN čakala presenečenja pod srečnimi sedeži.

presenečenje

*Dodatnih 100 točk prejemajo imetniki rdeče ali črne CBC kartice, ki kupijo vstopnico za predstavo Megalodon 2: Predator iz globin, ki bo na sporedu 04.08.2023. Vstopnice lahko kupite v predprodaji ali na dan dogodka. Dodatnih 100 točk prejmejo imetniki kartice samo ob enem nakupu vstopnic in ne glede na število nakupov. Dodatnih 100 točk bo na CBC kartico dodano najkasneje 5. avgusta 2023.

**Čez celoten dan bomo na vseh 7 lokacijah razdelili 200 kemičnih svinčnikov. Število nagrad se razlikuje na lokacijo. Listek z nagrado se bo skrival pod naključnim, prodanim, sedežem. Nagrade ne prejmejo vsi obiskovalci.

Izbran dogodek je potekel.

Megalodon 2: Predator iz globin

Ta film je še večji in spektakularnejši od prejšnjega!

Megalodon 2: Predator iz globin