Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Horror night Drakula: Prebujeno zlo


PETEK, 25. avgust


100 DODATNIH TOČK za imetnike naše CBC kartice *HORROR NIGHT DRAKULA: PREBUJENO ZLO

Pridruži se nam na Horror nightu s filmom DRAKULA: PREBUJENO ZLO, ki bo v petek, 25. avgusta! Imetnike naše CBC kartice bomo nagradili z dodatnimi 100 točkami!

Imetnike naše CBC kartice bomo nagradili s 100 dodatnimi točkami*!

Zgodba govori o trgovski ladji, po imenu Demeter, ki pluje v London in prevaža zasebni tovor – petdeset neoznačenih lesenih zabojev. Na potovanju se ladijski posadki, ki poskuša preživeti že tako naporno čezoceansko potovanje, dogajajo izredno nenavadne stvari, ki jih vsako noč na krovu spremlja neusmiljena zlobna prisotnost.

FILM JE DEL TEDNOV FILMSKE GROZE

V letu 2023 v vseh naših kinih potekajo Tedni filmske groze. Ob ogledu vsaj desetih izbranih filmov na svojo CBC kartico prejmete 1000 dodatnih točk.

*Dodatnih 100 točk prejemajo imetniki rdeče ali črne CBC kartice, ki kupijo vstopnico za predstavo DRAKULA: PREBUJENO ZLO, ki bo na sporedu 25.08.2023. Vstopnice lahko kupite v predprodaji ali na dan dogodka. Dodatnih 100 točk prejmejo imetniki kartice samo ob enem nakupu vstopnic in ne glede na število nakupov. Dodatnih 100 točk bo na CBC kartico dodano najkasneje 26. avgusta 2023.

Izbran dogodek je potekel.

Drakula: Prebujeno zlo

Tako se je začela legenda o Drakuli.

Drakula: Prebujeno zlo