Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Halloween v Cineplexxu 2022


ponedeljek, 31. oktober


Celodnevna Halloween zabava v Cineplexxu

HALLOWEEN V CINEPLEXXU

Celodnevna Halloween zabava v Cineplexxu v ponedeljek, 31. oktobra!

PREDPREMIERNO VESELA POŠASTNA DRUŽINA 2

Leto dni po pošastni pustolovščini se Wishboneovi vračajo v normalno človeško življenje, ki je polno vseh običajnih prepirov, stresa in vsakdanjih norčij, ki jih prinaša družinsko življenje. Nepričakovano srečanje z Milo Starr pomeni začetek nove pustolovščine, zaradi katere izginejo vse njihove “normalne” težave.

Da bi rešili Jago babo in Renfielda iz krempljev lovca na pošasti, se člani družine Wishbone ponovno spremenijo v vampirja, Frankensteinovo pošast, mumijo in volkodlaka. Skupaj s svojimi tremi hišnimi ljubljenčki ponovno potujejo po svetu, da bi rešili svoje prijatelje, navezali nova poznanstva s pošastmi in končno spoznali, da nihče ni popoln in, da lahko tudi tisti z napakami, najdejo srečo.

OTROŠKE POSLIKAVE OBRAZA

Preden si ogledate katerokoli veselo risanko pripeljite svoje najmlajše na poslikave obraza! Zabava pred kinom bo trajala od 15. do 18. ure!

''SCARY CORNER''

NAGRADO PREJME MIA LEPENIK, sodelovala je na Instagramu z objavo, kjer bo o prejemu nagrade tudi obveščena.

Ujemite dogajanje 31. oktobra!

Svoje vtise lahko objavite na Facebook (Cineplexx Slovenija), Instagram (story ali feed - @cineplexxsi), Tik Tok (@CineplexxSI) ali Twitter (@cineplexxsi), le ne pozabite nas označiti ali nam na kakršni koli drug način povedati o objavi!

V sredo, 2. novembra, eni najboljši objavi podarimo dve vstopnici za film po izbiri!

PREMIERA HUDIČEV PLEN

Pridružite se nam na premieri grozljivke HUDIČEV PLEN ob 20.00!

Kot odziv na globalno porast demonskih obsedenosti, Ann išče svoje mesto v šoli za eksorcizem, ki jo je ponovno odprla katoliška cerkev. Do zdaj so šole za obred eksorcizma usposabljale le duhovnike – toda profesor (Colin Salmon) prepozna potencial sestre Ann in se strinja, da jo bo učil.

Izbran dogodek je potekel.

Hudičev plen

Želi si vstopiti.

Hudičev plen

Nasmeh

Ko ga enkrat vidiš, je prepozno.

Nasmeh

Noč čarovnic se konča

To noč čarovnic se bo zgodba končala.

Noč čarovnic se konča

Vesela pošastna družina 2

Nadaljevanje velike animirane uspešnice, ustvarjene po istoimenski knjižni uspešnici avtorja Davida Safierja, ki je prevedena v 18 jezikov in prodajana v več kot 40 državah

Vesela pošastna družina 2