Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Družinski dan Naprej

sobota, 7. marec


FIGURICE IZ BALONOV med 15.00 in 18.00

6,60 € na vstopnico 8,10 € na vstopnico (3D tehnologija)

Izbran dogodek je potekel.

DRUŽINSKI DAN NAPREJ

Bo Tianu in Marlinu uspelo vrniti čarobnost v pravljico? Pridružite se nam na DRUŽINSKEM DNEVU Naprej, ki bo v soboto, 7. marca! Imeli bomo otroški kotiček, pobarvanke in figurice iz balonov!

Vstopnice kmalu v prodaji.

O FILMU
Fantazijski svet škratov, zmajev, morskih deklic, samorogov, palčkov in drugih mističnih bitij, ki so nekoč živela v pravljici, je izgubil svojo čarobnost. Namesto čarovnije prebivalci tega fantazijskega sveta uporabljajo mobilne telefone, kosilnice in avtomobile, ne znajo pa več čarati, saj se jim ob vsej tej moderni tehnologiji to zdi nepotrebno.

Najstniška brata, škrata, Tian in Marlin se odpravita na popotovanje, da bi odkrila, če je kje na svetu še ostalo kaj čarobnosti, s pomočjo katere bi lahko še en dan preživela s svojim očetom, ki je umrl, ko sta bila še majhna.

Naprej je nova, izvirna, Disneyjeva mojstrovina, ki nam na čaroben način pripelje tematike, ki se pojavljajo v dandanašnjem vsakdanu. Postavi nas pod vprašanje ali je uporaba moderne telefonije kriva za izgubo domišljije in čarobnosti. Postavi pa nas tudi pred malo težje tematike, ki jih je včasih težko razložiti. Brata se namreč soočita z izgubo bližnje osebe in iskanjem ponovnega ravnotežja po težkem dogodku. Pod drobnogled se postavi tudi njun medsebojni odnos. Med odraščanjem in iskanjem svojega prostora v družbi pa morata zaupati vase in v svoje sposobnosti in se soočiti s svojimi strahovi ter poiskati notranji pogum.

Naprej

Sinhronizirano.
NAPREJ obljublja čarobno popotovanje v fantazijski svet škratov, zmajev, morskih deklic, samorogov, palčkov in drugih mističnih bitij.

Naprej