Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Družinski dan Mali šef: Družinski posli

sobota, 28. avgust


Vsak otrok ob nakupu vstopnice prejme vitaminski napitek Oraketa*

6,60 € na vstopnico

Izbran dogodek je potekel.

DRUŽINSKI DAN MALI ŠEF: DRUŽINSKI POSLI

Vračata se brata, ki sta sedaj že odrasla, a sta se odtujila. Mali šef ju bo ponovno zbližal. Pridruži se nam na DRUŽINSKEM DNEVU MALI ŠEF: DRUŽINSKI POSLI, ki bo v soboto, 28. avgusta!
Na velika platna se vrača zgodba o malem bratcu, ki se je skupaj s svojim starejšim bratom podal na misijo, v novem nadaljevanju animirane komedije! Pridruži se nam na DRUŽINSKEM DNEVU MALI ŠEF: DRUŽINSKI POSLI, ki bo v soboto, 28. avgusta!
Otroke bo razveselila še ORAKETA* - novo vesolje vitaminov in sadja.

V nadaljevanju sta brata Tim in Ted Templeton že odrasla, a sta se odtujila. In mali šef ju bo znova zbližal. Po izjemnem uspehu prvega filma iz leta 2017 se v novem delu vrača režiser Tom McGrath.

O FILMU
Na velika platna se vrača zgodba o malem bratcu, ki se je skupaj s svojim starejšim bratom podal na misijo, v novem nadaljevanju animirane komedije!

V nadaljevanju sta brata Tim in Ted Templeton že odrasla, a sta se odtujila. In mali šef ju bo znova zbližal. Po izjemnem uspehu prvega filma iz leta 2017 se v novem delu vrača režiser Tom McGrath.RAZSTAVA MALI ŠEF – NARIŠI ALI POBARVAJ MALEGA ŠEFA IN NJEGOVE PRIJATELJE
Otroci, pobarvajte pobarvanko Mali šef ali narišite svojega Malega šefa. Risbico ali pobarvano pobarvanko prinesite med 22.8. in 29.8. s seboj v kino. Risbice in pobarvanke bomo razstavili, vsakega otroka**, ki prinese svojo umetnino pa nagradili z Oraketo**.

pobarvanke

POBARVANKA MALI ŠEF 2


* Vsak otrok ob nakupu vstopnice prejme vitaminski napitek Oraketa (19g).
** Vsak otrok, ki v kino s seboj prinese pobarvano pobarvanko ali risbico prejme vitaminski napitek Oraketa (19g).

Mali šef: Družinski posli

Sinhronizirano.
Na velika platna se vrača zgodba o malem bratcu, ki se je skupaj s svojim starejšim bratom podal na misijo, v novem nadaljevanju animirane komedije z naslovom Mali šef: družinski posli. V nadaljevanju sta brata Tim in Ted Templeton že odrasla, a sta se odtujila. In mali šef ju bo znova zbližal.

Mali šef: Družinski posli