Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Družinski dan Grinch

sobota, 24. in nedelja, 25. november

15.00 - 17.30 GRINCH frizure in ustvarjalne delavnice

Izbran dogodek je potekel.

DRUŽINSKI DAN GRINCH

Godrnjavega Grincha bomo pozdravili z DRUŽINSKIM DNEVOM! V soboto, 24. in nedeljo, 25. novembra vas v vseh naših kinih med 15.00 in 17.30 čakajo ustvarjalne delavnice in grinch frizure!

V sinhronizirani (2D in 3D tehnologiji) različici ter v originalu (z angleškimi podnapisi).


O FILMU
Čudaški Grinch živi samotarsko življenje v jami blizu mesteca Kdolsko. Družbo mu dela zvesti prijatelj, psiček Max. Svoje bivališče sta si uredila z izumi in izpopolnjenimi tehničnimi napravami, ki jima lajšajo vsak dan. Grinch se pretežno zadržuje doma, prebivalce Kdolskega vidi le takrat, ko mu zmanjka hrane in mora po nakupih.
Vsako leto pa mu prebivalci Kdolskega, Kdoji, dneve pred božičem pokvarijo z velikimi, svetlikajočimi in glasnimi praznovanji. In ker se letos Kdoji odločijo, da bo božič še trikrat večji kot običajno, Grinchu prekipi. Da bo naposled le imel mir in tišino, se odloči, da se bo na predvečer božiča preoblekel v Božička in ukradel božič.

Grinch

Film je predvajan v originalni verziji/podnaslovljeno (oznaka OV) ter v sinhronizirani različici (v 2D in 3D tehnologiji).

Za predpraznično vzdušje bo poskrbel eden najbolj sitnih in samotarskih bitij, ki ne prenese veselja, zabave in petja – Grinch. Ker godrnjavi zeleni možic ne mara praznikov, se odloči, da bo drugim zagrenil najlepši praznični čas v letu – božič, in sicer tako, da se bo preoblekel v Božička in božič enostavno ukradel.

Grinch