Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Dan žena - 8. marec

Samo 8.3.2018


Za dame smo pripravili pozornost, čaka vas tudi dodatnih 100 točk na vaši bonus kartici.

Izbran dogodek je potekel.

Dan žena v Cineplexxu

V kino s prijateljico ali partnerjem? Izbira je vaša. Pomembno je, da popoldan ali večer preživite v dobri družbi.

V četrtek, 8. marca na dan žena smo za dame pripravili manjšo pozornost.

Zvestim članicam bomo ob nakupu vstopnic na njihovo CBC kartico naložili dodatnih 100 točk*.


* V četrtek, 8. marca 2018 imetnica CBC kartice prejme dodatnih 100 točk samo ob enem nakupu vstopnic in ne glede na število nakupov.

Bela in Sebastijan: Prijatelja za vedno

Zadnji del trilogije o najpogumnejšem psu na svetu in vztrajnem dečku Sebastijanu.

Bela in Sebastijan: Prijatelja za vedno

Družabni večer

Ogrodje filma je skupina prijateljev, ki se redno srečuje, da bi se družili ob družabnih večerih. Ti večeri so vsem dolgoletna tradicija ter hkrati beg pred vsakdanjimi skrbmi, dokler nekega večera niso priče dogodku, ki jim bo vsem spremenil življenje.

Družabni večer

Fantomska nit

Trikratni oskarjevec Daniel Day-Lewis v novi stvaritvi režiserja Paula Thomasa Andersona.

Fantomska nit

Oblika vode

Mojster pripovedništva Guillermo del Toro se vrača s pravljico, ki se dogaja v ZDA na vrhuncu hladne vojne. Približno leta 1962 osamljena Elisa (Sally Hawkins), ki je zaradi poškodbe v otroštvu nema in se sporazumeva prek znakovnega jezika, dela v skrivnem in strogo varovanem vladnem laboratoriju, obsojena na življenje v osami. Toda vse se obrne na glavo, ko sodelavka Zelda (Octavia Spencer) odkrije tajni eksperiment…

Oblika vode

Odpadniki

Skupina štirih tjulnov vojne mornarice Združenih držav Amerike poskuša v od civilne vojne opustošeni Bosni razrešiti dolgo pozabljeno skrivnost. V enem od jezer naj bi se namreč nahajal stari zaklad iz časa nacistov, vreden na stotine milijonov dolarjev. Tega želijo razdeliti med obubožano tamkajšnjo populacijo. Vendar pa imajo na razpolago zgolj nekaj ur, saj so se na lov za zakladom namreč podali tudi drugi manj prijaznejši ljudje.

Odpadniki

Petdeset odtenkov svobode

Zgodba sledi burnemu razmerju Anastasie Steele s premožnim in uspešnim poslovnežem Christianom Greyem. Neverjetno privlačen, skrivnosten in strah vzbujajoči multimilijonar sprva popolnoma prevzame in zamaje njen nedolžni in naivni svet. Po drugi strani pa tudi Christiana premamita njena lepota in svobodni duh. Spustita se v vroče in strastno razmerje, ki bo v zadnjem delu trilogije dobilo svoj epilog.

Petdeset odtenkov svobode

Rdeči vrabec

Dogajanje filma, ki je nastal po knjižni uspešnici New York Timesa, se odvija v sodobni Rusiji in pripoveduje o življenju Dominike Egorove (Jennifer Lawrence). Dominika je marsikaj: predana hči, ki bo svojo mater zaščitila za vsako ceno. Primabalerina, ki je svoje telo in um privedla do skrajnih meja. Izvedenka v zapeljevanju in manipuliranju. Ko je zaradi poškodbe primorana opustiti plesno kariero, se mora skupaj z materjo soočiti z negotovo in temno prihodnostjo. Proti lastni volji se je prisiljena vpisati v „šolo za vrabce“, tajno obveščevalno službo, ki mladino uri, kako svoje telo izkoristiti kot orožje.

Rdeči vrabec

Črni panter

Marvelov film Črni panter spremlja T'Challa, ki se po smrti očeta, kralja Wakade vrača domov v izolirano in tehnično napredno afriško skupnost, da bi zasedel prestol in postal nov kralj.

Črni panter