Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

DRUŽINSKI DAN TAČKE NA PATRULJI: FILM

SOBOTA, 21. AVGUST

Vsak otrok ob nakupu vstopnice prejme vitaminski napitek Oraketa*

6,60 € na vstopnico

Izbran dogodek je potekel.

DRUŽINSKI DAN TAČKE NA PATRULJI: FILM

Kosmata druščina na štirih tačkah MARŠAL, ROBI, BRON, ROK, ZUMA in SILA se vrača na velika platna. Pridružite se nam na DRUŽINSKEM DNEVU z animirano družinsko pustolovščino TAČKE NA PARTULJI: FILM, ki bo v soboto, 21. avgusta! Otroke bo razveselila še ORAKETA* - novo vesolje vitaminov in sadja.

Mesto zabave je v nevarnosti! Župan mesta Humdinger ga namreč želi uničiti, obenem pa ukaže, da so psi v mestu prepovedani. Riki in vsi njegovi pogumni junaki na štirih tačkah - Maršal, Robi, Bron, Rok, Zuma in Sila – bodo brcnili v višjo prestavo, da se bodo lahko soočili z izzivom, ki je pred njimi.

RAZSTAVA TAČKE NA PATRULJI – NARIŠI ALI POBARVAJ JUNAKE NA ŠTIRIH TAČKAH
Priljubljeni junaki na štirih tačkah MARŠAL, ROBI, BRON, ROK, ZUMA in SILA se vračajo na veliko platno. Otroci, pobarvajte junake na štirih tačkah ali narišite svojega najljubšega. Risbico ali pobarvano pobarvanko TAČKE NA PATRULJI prinesite med 15.8. in 22.8. s seboj v kino. Risbice in pobarvanke bomo razstavili, vsakega otroka**, ki prinese svojo umetnino pa nagradili z Oraketo**.

POBARVANKA TAČKE NA PATRULJI

TAČKR BOJANKA


* Vsak otrok ob nakupu vstopnice prejme vitaminski napitek Oraketa (19g).
** Vsak otrok, ki v kino s seboj prinese pobarvano pobarvanko ali risbico prejme vitaminski napitek Oraketa (19g).

Tačke na patrulji: Film

Sinhronizirano.
Priljubljeni junaki na štirih tačkah se vračajo na velika platna. Potem ko župan sosednjega mesta prične spreminjati živahno mesto v kaos, bodo pogumni reševalci strnili vrste in se podali na novo reševanje.

Tačke na patrulji: Film