Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Blackpink The Movie


SREDA, 4. in NEDELJA, 8. AVGUST ob 19.00

VSTOPNICE ŽE V PRODAJI!

9,90 € na vstopnico

Izbran dogodek je potekel.

BLACKPINK THE MOVIE

Ob praznovanju 5. obletnice južnokorejske glasbene skupine BLACKPINK prihaja koncertni film BLACKPINK THE MOVIE, ki bo predvajan v več kot 100 državah po svetu. V naših kinih 4. in 8. avgusta.

Dekliška K-POP skupina BLACKPINK, ki jo sestavljajo štiri dekleta ‒ JISOO, JENNIE, ROSÉ in LISA ‒, je nastala leta 2016. Po petih letih je skupina dosegla svetovno slavo in postala pravi globalni fenomen. Njihovi glasbeni videi na spletu so podrli nešteto rekordov pri ogledu v prvih 24 urah po izidu.

Dekliška glasbena skupina, ki jo obožuje cel svet, BLACKPINK praznuje 5. obletnico delovanja s filmom BLACKPINK THE MOVIE, ki je tudi poseben poklon vsem BLINKS – zvestim fanom – da bodo uživali v spominih in strastnem izvajanju pesmi. BLACKPINK — članice JISOO, JENNIE, ROSÉ in LISA imajo od svoje ustanovitve, 8. avgusta 2016, iz dneva v dan več zvestih oboževalcev. Napornih in na trenutke hektičnih 5 let je skupaj z vsemi spomini, užitki na odru in vsemi svetlimi trenutki skupine, skrbno zavitih v »darilo za vse fane« v filmu BLACKPINK THE MOVIE.

Film je sestavljen iz različnih sekvenc, ki so osredotočene na članice BLACKPINK, kot so: „The Room of Memories“- trenutki izmenjave pet let spominov skupine BLACKPINK; „Beauty“ – prepričljivi posnetki vseh štirih članic in njihovih značilnosti. „Exclusive Interviews“ s sporočili za vse oboževalce.
BLACKPINK bodo s svojo pristnostjo in fazami, ki presegajo narodnost in spol in s katerimi so osvojile svet z izjemnimi nastopi, navdušile tudi svoje fane v kinodvoranah.

,,THE SHOW“ (2021), ,,IN YOUR AREA“ (2018) in še več kot deset hitov BLACKPINK bomo slišali v filmu in oboževalci bodo delili nepozabno ganljivo izkušnjo in dobili vtis, da so na srečanju oboževalcev in na koncertu v živo.

Blackpink The Movie

Dekliška K-POP skupina BLACKPINK ob svoji 5. obletnici predstavlja BLACKPINK THE MOVIE. Slovenski oboževalci južnokorejskega »K-popa« si bodo film lahko ogledali samo v Cineplexx kinih 4. in 8. avgusta.

Blackpink The Movie