Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Action night Hitri in drzni X


SREDA, 17. MAJA


Vstopnice so v prodaji


ACTION NIGHT HITRI IN DRZNI X

Začenja se konec poti …

Čas je za najbolj vročo akcijo te pomladi Hitri in drzni X na Action nightu v sredo, 17. maja ob 20:00!

Vstopnice so že v prodaji.

RADENSKA ZA VSE OBISKOVALCE

Vsi obiskovalic Action Nighta prejmejo FunctionALL.

FunctionALL je osvežilna blago gazirana brezalkoholna pijača, z nizko energijsko vrednostjo. Je prava izbira za tiste, ki želijo, da je njihova pijača funkcionalna za telo in um.

RAZSTAVA PREDELANEGA AVTOMOBILA

CINEPLEXX MARIBOR

Znotraj nakupovalnega centra.

CINEPLEXX KRANJ

Pred nakupovalnim centrom.

CINEPLEXX NOVO MESTO

Pred nakupovalnim centrom.

CINEPLEXX CELJE

Na zgornjem parkirišču.

car

Za razstavo vozil bodo poskrbeli 32nd Drift Squadron. Pridržujemo si pravico do sprememb.

CINEPLEXX MURSKA SOBOTA

ms

CINEPLEXX KOPER

SEA SIDE STATIC CREW

Pisalo se je leto 2018, ko smo se ob rednem druženju in pogovori s prijatelji s katerimi smo gojili ljubezen do avtomobilizma prišli do ideje, da postanemo tudi obalna ekipa in bi to ljubezen delili z drugimi. Na začetku naše poti smo se veliko udeleževali različnih »meetov« tako pri nas kot v sosednjih državah. Naša ekipa je bila pobudnik po druženjih ljubiteljev avtomobilizma vsak zadnji petek v mesecu, v Izoli – »Last Friday meeti«.

Želeli smo si »meeta«, kjer bi se zares lahko zbralo ogromno ljubiteljev avtov, vendar nam je to takrat preprečila korona, ampak ideje in želje zato nismo opustili. Uresničili smo jo poleti 2021, kjer smo izbrali tudi tri top avte. Pohvalimo se lahko z obiskom preko 300 + ljubiteljsko predelanih avtov. Ker je bil odziv več kot odličen smo prišli na idejo o dobrodelnosti in pomoči potrebnim. Prvo dobrodelno druženje v sodelovanju s Palčico Pomagalčico smo načrtovali lani poleti, vendar nam je žal tisti dan zagodlo vreme, saj je bilo hudo neurje, kljub temu pa smo zbrali ogromno denarja, katerega smo darovali v sklad fantka Urbana.

Drugo dobrodelno druženje, ki smo ga poimenovali »Prtljažnik toplega srca«, smo izvedli skupaj z ekipo Nightside, v prazničnem decembru, kjer se prav tako lahko pohvalimo z več kot odličnim odzivom ljubiteljev avtomobilizma, skupaj smo zbrali veliko denarja, hrane in igrač za družine v stiski, kar smo nato darovali in odpeljali v Caprisov hladilnik toplega srca.

V prihodnje si želimo nadaljevati z dobrodelnimi druženji in s skupnimi močmi pomagati kolikor lahko, saj smo velika skupnost, ki ne vlaga denarja samo v svoj avto, vendar tudi z velikim srcem pomagamo in darujemo denar ljudem v stiski, dokaz pa so vsi ti ljudje, ki na naše »evente« ne pridejo praznih rok.

koper

CINEPLEXX LJUBLJANA RUDNIK

Doživi nepozabno virtualno dirkaško izkušnjo na UVI Racing Simulator V2 in to v navezi z Logitechovim volanom G923 in pedalkami. Dirkali bomo na računalniku Lenovo T5, za udobno izkušnjo gledanja pa bo poskrbel Samsungov ukrivljen gorotas od monitorja, ki v premer meri kar 49 palcev.

uvi racing


*do razdelitve zalog.

Izbran dogodek je potekel.

Hitri in drzni X

Začenja se konec poti …

Hitri in drzni X