Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Spartak

Ekskluzivni posnetek iz moskve!

Ne zamudite baletne predstave Spartak, ki je bila posneta 20. oktobra 2013 na odru Akademskega narodnega gledališča Bolšoj in bo na sporedu v nedeljo, 13. marca 2016 ob 16.uri v linih Cineplexx Koper, Kranj, Celje, Maribor in Novo mesto.

15€ na vstopnico

Izbran dogodek je potekel.

SPARTAK

Ne zamudite baletne predstave Spartak, ki je bila posneta 20. oktobra 2013 na odru Akademskega narodnega gledališča Bolšoj in bo na sporedu v nedeljo, 13. marca 2016 ob 16.00, v kinematografih Cineplexx Celje, Maribor, Koper, Kranj in Novo mesto.

V starem Rimu Kras ujame Spartaka, tračanskega vojaka, s svojo ženo Frigijo. Spartak se je prisiljen bojevati kot gladiator in ubiti enega svojih prijateljev, zato začne načrtovati velik upor ...

Grigorovičevo izvedbo spartaka je bolšoj prvič predstavil leta 1968 in od takrat ostaja prepoznavni balet te ruske hiše. Spektakularna izvedba epskih razsežnosti moškim plesalcem bolšoja nudi veliko priložnosti za prikaz njihove pregovorne moči. Glavni plesalec, Mihail Lobuhin, navduši v vlogi legendarnega gladiatorja, skupaj s Svetlano Zaharovo, ki pleše vlogo Egine.

Spartak

V ŽIVO
Nedelja, 13. marec 2016 – 16h
Predstava traja 2h 50min

Spartak