Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Seviljski brivec

v soboto, 22.11., ob 18.55 uriNe zamudite komične operne uspešnice Seviljski brivec iz MET Opere, ki prihaja na spored v soboto, 22.11., ob 18.55 uri, v živo, le v izbranih kinih Cineplexx Kranj, Koper, Maribor in Celje.

18€ na vstopnico

Izbran dogodek je potekel.

Komična opera Seviljski brivec v živo iz MET Opere v izbranih kinih Cineplexx

Ljubitelji operne umetnosti si privoščite sobotni obisk izbranega kina Cineplexx v Kopru, Kranju, Celju ali Mariboru, kjer bo 22.11., ob 18.55 uri na sporedu neposredni prenos opere Seviljski brivec, opremljene s slovenskimi podnapisi. Opera traja 210 minut in vsebuje odmor.

Ljubezen, prevare in laži. Iz tega je Rosinni črpal navdih za to živahno mojstrovino, polno situacijske komedije in glasbenega poigravanja. Zgodba o najslavnejšem brivcu vseh časov velja za eno najboljših komičnih oper. Opero, ki se lahko pohvali z mnogimi prepoznavnimi melodijami, bo v popularni uprizoritvi režiral s Tonyjem nagrajeni Bartlett Sher. Dirigiral bo italijanski mojster Michele Mariotti.

Seviljski brivec

Skladatelj: G. Rossini
Čas trajanja: 210 min
Na sporedu v soboto, 22. novembra, ob 18.55 uri
Predstava vsebuje premor.

Seviljski brivec