Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Romeo in Julija

Ekskluzivni posnetek iz moskve!


Ne zamudite baletne predstave Romeo in Julija, ki je bila posneta 12. maja 2013 na odru Akademskega narodnega gledališča Bolšoj in bo na sporedu v nedeljo, 8. marca 2015 ob 16.uri v izbranih kinih Cineplexx.*

15€ na vstopnico
* Na sporedu kina Cineplexx Celje, Maribor, Koper, Kranj in Novo mesto.

Izbran dogodek je potekel.

KRATKA VSEBINA BALETA ROMEO IN JULIJA

Bojevanje med družinama Capulettov in Montagueov je v Verono prineslo prelivanje krvi. Družina Capulett priredi ples v maskah na čast svoje hčerke Julije, ki ga pod krinko obiščeta tudi Romeno Montague in njegov prijatelj Mercuzio. Romeo in Julija se zaljubita in sta zaprepadena, ko ugotovita, da pripadata nasprotnima družinama.

Brezčasna Shakespearova zgodba iz leta 1595 je na odru predstavljena z navdihnjeno koreografijo in priljubljeno Prokofijevo glasbo. Večna klasika je eden najpriljubljenejših baletov na svetu.

V glavnih vlogah bosta blestela Alexander Volchkov in Anna Nikulina in zgodbo o nesmrtni ljubezni odplesala brez primere.

Romeo in Julija

Balet je bil posnet 12. maja 2013. Na sporedu bo v nedeljo, 8. marca 2014, ob 16. uri. Predstava traja 135 minut in vsebuje premor.

Romeo in Julija