Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Otello

Sobota, 17. oktober ob 18:55

- v kinih Cineplexx Koper, Celje in Maribor

- NOVA UPRIZORITEV

- prenos v živo iz MET Opere v New Yorku

18 € na vstopnico

Izbran dogodek je potekel.

OPERA OTELLO

Naslov v izvirniku: Otello
Dirigent: Yannick Nézet-Séguin
Producent: Bartlett Sher
Scenograf: Es Devlin
Kostumograf: Catherine Zuber
Oblikovalec luči: Donald Holder
Koreografinja: Luke Halls
Zasedba: Aleksandrs Antonenko (Otello), Sonya Yoncheva (Desdemona), Dimitri Pittas (Cassio), Željko Lučić (Iago), Günther Gröissbock (Lodovico)

V soboto, 17. oktobra ob 18.55 vabljeni na ogled Verdijeve opere Otello. Nova uprizoritev opere, v živo iz MET Opere v New Yorku, v kinih Cineplexx Koper, Celje in Maribor!

PODROBEN OPIS
Nova odrska uprizoritev Verdijeve mojstrovine Otello, ki se izvaja pod taktirko Yannicka Nézet-Séguina in v režiji Bartletta Shera. Aleksandrs Antonenko poje v svojem prvem nastopu v operi Met v vlogi trpinčenega beneškega Mavra, Sonya Yoncheva blesti v svojem prvencu v vlogi Otellove žene Desdemone, Željko Lučić pa igra Otellovega temačnega nasprotnika Jaga. Uprizoritev, v kateri nastopajo še Dimitri Pittas kot Kasij in Günther Groissböck kot Lodovico, prav tako prinaša prvenec scenografa Esa Devlina v operi Met, ki je pred tem leta 2014 izdelal scenografijo za nove izvedbe gledališke predstave Machinal na Broadwayu in številne operne produkcije za Covent Garden, La Scala in druge vodilne hiše.

Otello

NOVA UPRIZORITEV
Skladatelj: Giuseppe Verdi
Na sporedu v soboto, 17. oktober 2015, 18:55
Trajanje: 207 minut

Otello