Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

METROPOLITANSKA OPERA 2024


od 6. januarja 2024

V Cineplexxu Maribor in Ljubljana Rudnik

Cena posamezne vstopnice: 21€
Cena posamezne vstopnice, min. 8 oseb: 18€
Cena abonmaja (vseh 6 predstav): 108€

METROPOLITANSKA OPERA 2024

Operni prenos iz newyorsške metropolitanske opere se začne 6. januarja 2024. Na sporedu sta novi produkciji Bizetove Carmen in Verdijeve Moč usode ter ponovitve iz prejšnjih sezon Verdijeve opere Nabucco, Gounodove Romeo in Julija ter Puccinijevih oper Lastovka in Madama Butterfly.


Občinstva si bodo lahko v prenosih V živo iz New Yorka ogledala premierni nastop Jonathana Tetelmana v Metropolitanski operi, ki se bo predstavil kot Ruggero v operi Lastovka. Poleg tega se vračajo zvezde Metropolitanske opere: sopranistka Lise Davidsen kot Leonora v novi izvedbi opere Moč usode; sopranistka Angel Blue kot Magda v operi Lastovka in kot Micaëla v operi Carmen, kjer bosta zapela tudi mezzosopranistka Ajgul Ahmetšina v naslovni vlogi in tenorist Piotr Beczała kot Don José; sopranistka Nadine Sierra in tenorist Benjamin Bernheim pa se bosta predstavila kot nesrečna ljubimca v operi Romeo in Julija. To bo tudi prvi nastop za Bernheima za prenos V živo iz New Yorka.


SPORED PREDSTAV:

- NABUCCO, prenos v živo, 6. januar 2024
- CARMEN, prenos v živo, 27. januar 2024
- MOČ USODE, prenos v živo, 9. marec 2024
- ROMEO IN JULIJA, prenos v živo, 23. marec 2024
- LASTOVKA, prenos v živo, 20. april 2024
- MADAME BUTTERFLY, prenos v živo, 11. maj 2024

Vstopnice lahko kupite na blagajnah kinematografov Cineplexx Maribor in Ljubljana Rudnik v okviru njihovega delovnega časa ali preko spleta. Vstopnice za ogled posamezne predstave so na voljo po ceni 21€, v kolikor si predstavo ogleda minimalno osem oseb po ceni 18€. Ponujamo možnost nakupa abonmaja za vseh šest predstav po ceni 18€ na vstopnico.


Cineplexx si pridržuje pravico do spremembe sporeda.

Carmen, NY MET, 2024

Lastovka, NY MET, 2024

Madame Butterfly, NY MET, 2024

Moč usode, NY MET, 2024

Nabucco, NY MET, 2024

Romeo in Julija, NY MET, 2024