Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

MET 21-22: Hamlet

Sobota, 4. junij ob 18.55

- v kinih Celje, Koper in Maribor

21 € na vstopnico 18 € na vstopnico, skupina

Izbran dogodek je potekel.

O OPERI

V soboto, 4. junija 2022 ob 18.55 vabljeni na operno predstavo Hamlet. V kinih Maribor, Celje in Koper.

Vstopnice že v prodaji!

Nicolas Carter v Metropolitanski operi dirigira prvič in vodi izvrstno zasedbo, v kateri nastopa sopranistka Brenda Rae v vlogi Ofelije.

Ko je avstralski dirigent Brett Dean prvič dirigiral na Festivalu Glyndebourne leta 2017, je revija The Guardian izjavila: »Ni pogosto, da bi nova opera tako dobro zvenela... Shakespeare mnogim skladateljem predstavlja izziv, ki pa ga ni vedno potrebno poskušati osvojiti, ampak Deanov Hamlet dokazuje nasprotno.« 4. junija se ta zanimiva sodobna mojstrovina uprizori v živo v kinih, v režiji Neila Armfielda, ki je režiral tudi svetovno premiero, in ki sedaj svojo produkcijo pripelje v Metropolitansko opero. Veliko originalne zasedbe se vrača, med drugimi tudi tenorist Allan Clayton v glavni vlogi. Nicolas Carter v Metropolitanski operi dirigira prvič in vodi izvrstno zasedbo, v kateri nastopa sopranistka Brenda Rae v vlogi Ofelije, mezzosopranistka Sarah Connelly v vlogi Gertrude, baritonist Rod Gilfry v vlogi Klavdija in legendarni basist John Tomlinson v vlogi duha Hamletovega očeta.

Hamlet

Nicolas Carter v Metropolitanski operi dirigira prvič in vodi izvrstno zasedbo, v kateri nastopa sopranistka Brenda Rae v vlogi Ofelije.

Hamlet