Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

MET 2017-18: La Boheme

V ŽIVO IZ NEW YORKA

- sobota, 24. februar ob 18.30

- prenos v živo iz MET Opere v New Yorku

- v kinih Maribor, Celje in Koper

20 € na vstopnico

Izbran dogodek je potekel.

O OPERI

V soboto, 24. februarja ob 18.30 se nam pridružite na Puccinijevi operni predstavi La Boheme. V kinih Maribor, Celje in Koper.


Dirigent: Marco Armiliato
Produkcija: Franco Zeffirelli
Scenografija: Franco Zeffirelli
Kostumografija: Peter J. Hall
Oblikovalec razsvetljave: Gil Wechsler
Zasedba: Sonya Yoncheva (Mimì), Susanna Phillips (Musetta), Michael Fabiano (Rodolfo), Lucas Meachem (Marcello), Alexey Lavrov (Schaunard), Matthew Rose (Colline), Paul Plishka (Benoit/Alcindoro)

V klasični produkciji La Bohème, najbolj nastopani operi v zgodovini Metropolitanske opere, izpod rok Franca Zafirellija nastopa vznemirljiva mlada zasedba. Sonya Yoncheva nastopa kot Mimì, skupaj s Michaelom Fabianom kot strastnim pisateljem Rodolfom. Susanna Phillips sije v vlogi spogledljive Musette in Lucas Meachem poje vlogo njenega ljubimca, slikarja Marcella. V zasedbi si lahko ogledate tudi Alexeya Lavrova and Matthewa Rose kot Schaunarda in Colline, prijatelja Rodolfa in Marcella in Paula Plishka kot Benoita in Alcindora v tem nastopu, ki ga vodi Marco Armiliato.