Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

TRISTAN IN IZOLDA

V ŽIVO IZ NEW YORKA!

- sobota, 8. oktober 2016 ob 18.00

- NOVA PRODUKCIJA

- prenos v živo iz MET Opere v New Yorku

- v kinih Maribor, Celje in Koper

19 € na vstopnico

Izbran dogodek je potekel.

O OPERI

Igralska zasedba: Nina Stemme (Izolda), Ekaterina Gubanova (Brangäne), Stuart Skelton (Tristan), Evgeny Nikitin (Kurwenal), René Pape (Kralj Marke)

Sezona se bo začela s novo produkcijo Wagnerjeve opere Tristan in Izolda, ki jo bo dirigiral Sir Simon Rattle v prvem HD nastopu. Nina Stemme bo prestavila Izoldo, vlogo, ki jo je že prepevala z večjimi opernimi družbami po svetu. Njen Tristan bo avstralski tenor Stuart Skelton, ki je leta 2013 odigral vlogo Siegmunda v predstavi Met Opere Ring. Igralska zasedba vključuje tudi Ekaterino Gubanovo kot Brangäne in Evgenyja Nikitina kot Kurwenala, oba v svoji debutantski predstavi. Prav tako nastopa Rene Pape kot Kralj Mark, to vlogo je uspešno že odigral v prejšnjih treh Met sezonah. Produkcija Mariusza Trelińskija (ki je 2015 režiral tudi produkcijo dvojne uprizoritve Iolante in Grada Vojvode Sinjebradca) je v sodelovanju s Festivalom Hall Baden-Baden, Poljsko nacionalno opero Teatr Wielki in Kitajskim nacionalnim centrom za dramske umetnosti (NCPA) v Pekingu.

Tristan in Izolda

NOVA PRODUKCIJA
Skladatelj: Rihard Vagner
Sobota, 8. oktober ob 18.00
Dolžina: 315 minut

Tristan in Izolda