Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Opera Figarova svatba

18. oktober ob 18.55 uri


Vabljeni na ogled operne predstave Figarova svatba, ki jo bomo v živo iz Metropolitanske Opere predvajali v izbranih kinih Cineplexx v Kranju, Kopru, Celju in Mariboru.

18€ na vstopnico
15€ skupinska vstopnica*
*Minimalno 8 oseb.

Izbran dogodek je potekel.

Na kratko o vsebini opere Figarova svatba

James Levine bo dirigiral novo uprizoritev Mozartove Figarove Svatbe z Ildarjem Abdrazakovim v glavni vlogi. Režiral bo Richard Eyre, ki je zaslužen za mnoge uprizoritve v Metropolitanski Operi, vključno s prihajajočo opero Werther in izjemno uspešno izvedbo Karmen iz 2011.

V Eyerjevi izvedbi opere so ljubezenske vezi premožnega para in njunih zvestih služabnikov postavljene na preizkušnjo v teku enega pestrega dne. Dogajanje je postavljena v kuliso veličastnega dvorca Seville iz 20. let prejšnjega stoletja.

Zasedbo bodo obogatili še Marlis Petersen v vlogi Figarove premetene bodoče neveste Susanne; Peter Mattei kot njun delodajalec, grof Almaviva; Marina Poplavskaya kot Almavivova žena, večno trpeča grofica; in Isabel Leonard kot predrzni paž Kerubin.

Figarova svatba

NOVA UPRIZORITEV!
Skladatelj: W.A. Mozart
Čas trajanja: 223 min
Na sporedu v soboto, 18. oktobra, ob 18.55 uri
Predstava vsebuje premor.

Figarova svatba