Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Bolšoj teater predstavlja sezono 2018/19

NA SPOREDU OD 11. novembra 2018

Tudi novo sezono Bolšoj teater tokrat ponuja 4 predstave v živo in 3 izjemne baletne posnetke.

Cena posamezne vstopnice: 17€
Cena posamezne predstave (min. 8 oseb): 14€
Cena abonmaja (7 predstav): 98€

Izbran dogodek je potekel.

PODROBNO O PRIHAJAJOČI BALETNI SEZONI 2018/19

Pridružite se občinstvom kinematografov po vsem svetu in si privoščite posebno kino doživetje ob ogledu vrhunskih baletnih prvakov, solistov in izjemnega baletnega korpusa Akademskega ruskega gledališča Bolšoj. Prenos v živo iz Moskve v kinih Kranj, Koper, Maribor, Celje in Novo mesto.

Bolšoj teater predstavlja sezono 2018/19! Predstavljeni bodo štirje klasični baleti: Silfida, Don Kihot, Bajadera in Trnjulčica, skupaj z ljubljeno božično klasiko Hrestač, jazz baletom Zlata doba in Carmen Suite-Petruška za konec.

SPORED PREDSTAV
Silfida, 11. november 2018 (v živo)
Don Kihot, 2. december 2018 (posnetek)
Hrestač, 23. december 2018 (v živo)
Bajadera, 20. januar 2018 (v živo)
Trnuljčica, 10. marec 2019 (posnetek)
Zlata doba, 7. april 2019 (posnetek)
Carmen Suite/Petruška, 19. maj 2019 (v živo)

Na blagajnah kinematografov Cineplexx je poleg nakupa vstopnice za posamezno predstavo po ceni 17€, v kolikor si predstavo ogleda minimalno osem oseb po ceni 14€, možen tudi nakup ABONMAJA po ceni 98€, ki vključuje vseh 7 baletov.

Bajadera (2019)

Zgodba o nemogoči ljubezni med bajadero Nikiyo, plesalko v templju ter bojevnikom Solorjem se dogaja v skrivnosti Indiji v tej mogočni produkciji.

Bajadera (2019)

Carmen Suite/Petruška

Carmen je zapeljiva kot vedno, kot ženska svobodnega duha v tem baletu z enim dejanjem. Predstavljena je ob Petrushki, novi kreaciji Bolšoja, ki popolnoma predstavi dušo ruskega baleta.

Carmen Suite/Petruška

Hrestač (2018)

Praznična tradicija se vrača na veličasten Bolšoj oder za živ prenos te klasike. Hrestač gledalce vseh starosti popelje na magično potovanje po čarobnem svetu.

Hrestač (2018)

Silfida

Silfida je breztežno bitje, ki se pojavi iz čistega zraka kot popolna, vendar neulovljiva ženska za Jamesa, pojavi se v največjem romantičnem delu in najstarejšem klasičnem baletu, ki ga poznamo danes.

Silfida

Trnuljčica (2019)

Čudovita klasika, polna fantazije in čudes, je prikaz klasičnega stila. Mlajši plesalci Bolšoj baleta nas popeljejo na sanjsko potovanje v tem baletu, ki si ga morate ogledati!

Trnuljčica (2019)

Zlata doba (2019)

V tem jazz delu je ta balet sveža, barvita in svetleča satira Evrope v dvajsetih letih 20. stoletja. Samo v Bolšoj baletu!

Zlata doba (2019)