Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto
Balet Izgubljene iluzije

Baletna predstava Izgubljene iluzije

V živo iz Bolšoj teatra!

15€

- redko uprizorjen sodobni balet
- adaptacija Balzacovega romana
- visoka kakovost slike in zvoka
- Cineplexx Novo mesto, Celje, Koper in Kranj

Izbran dogodek je potekel.

Sodobni balet Izgubljene iluzije na kino platnih Cineplexx

Sodobni balet Izgubljene iluzije je adaptiran po istoimenskem romanu Honoréja de Balzaca, v koreografiji Alekseja Ratmanskega ter po glasbi Leonida Desjatnikova.

Zgodba govori o mladem Lucienu, ambicioznem glasbeniku s podeželja, ki se začenja vzpenjati po lestvici poznanstev in želi osvojiti srca vseh koncertnih občinstev v Parizu. Zaslepljen z uspehom in slavo izda svoje prijatelje in razočara ljubezen svojega življenja, nato pa se sooči s kruto realnostjo svojih dejanj.

Koreografija Izgubljene iluzije je nastala leta 2011 v Moskvi, Ratmanskemu pa je z dramaturškimi vložki in nasveti na pomoč priskočil znani francoski igralec, pisec in režiser Guillaume Gallienne. Baletna predstava prinaša na odrske deske svojevrstno mešanico ljubezni, ambicije in razočaranja, ki jo obdajajo skrivnostne kulise pariških ulic 19. stoletja.

Izgubljene iluzije so zanimiva in redko uprizorjena adaptacija Balzacovega romana, ki bo razveselila marsikaterega ljubitelja visoke umetnosti.

Balet Izgubljene iluzije

Sodobni balet Izgubljene iluzije je adaptiran po istoimenskem romanu Honoréja de Balzaca, v koreografiji Alekseja Ratmanskega ter po glasbi Leonida Desjatnikova. Zgodba govori o mladem Lucienu, ambicioznem glasbeniku s podeželja, ki se začenja vzpenjati po lestvici poznanstev in želi osvojiti srca vseh koncertnih občinstev v Parizu. Zaslepljen z uspehom in slavo izda svoje prijatelje in razočara ljubezen svojega življenja, nato pa se sooči s kruto realnostjo svojih dejanj.

Balet Izgubljene iluzije