Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Ladies night Poročiva se

četrtek, 10. februar ob 20.00


VSTOPNICE SO ŽE V PRODAJI

Izbran dogodek je potekel.

LADIES NIGHT POROČIVA SE

Drage dame, pred praznikom ljubezni si tudi s puncami zaslužite večer zase!

Februarski LADIES NIGHT prinaša romantično komedijo POROČIVA SE (Marry Me).

Sodobna ljubezenska zgodba o zvezdnikih, poroki in družbenih medijih. V glavnih vlogah Jennifer Lopez, pevec MalumaOwen Wilson.

Zabeležite v koledar: četrtek, 10. februarja ob 20.00.

Vstopnice so že v prodaji!

Vsaka obiskovalka Ladies nighta s filmom POROČIVA SE prejme lak za nohte Wild Shine* znamke WET N WILD.

Laki Wild Shine – WET N WILD ne samo, da utrdijo vaše nohte, ampak ponujajo vse barvne odtenke, teksture in učinke, ki si jih lahko zamislite: kremne, kovinske, bleščice...

Laki Wild Shine – WET N WILD

V sodelovanju z Drogerije in parfumerije Beauty World.

*do razdelitve zalog


O FILMU
Pevka Kat Valdez (Jennifer Lopez) je polovica najbolj seksi zvezdniškega para na svetu z vročim glasbenikom Bastianom (Maluma). Ker se njuna skupna uspešnica z naslovom "Poročiva se" hitro vzpenja po lestvicah, se odločita poročiti pred očmi svojih številnih oboževalcev na slovesnosti, ki jo bodo predvajali v živo preko številnih platform.

Na koncert, kjer se bo odvila slovesnost, ločenega srednješolskega učitelja matematike Charlieja Gilberta (Owen Wilson) zvlečeta njegova hčerka Lou (Chloe Coleman) in njegova najboljša prijateljica (Sarah Silverman). Ko Kat nekaj sekund pred slovesnostjo izve, da jo je Bastian prevaral z njeno pomočnico, se njeno življenje obrne na glavo in se na odru pred množico oboževalcev potrta sprašuje o ljubezni, resnici in zvestobi. Med govorom v množici opazi popolnega tujca, Charlieja. V trenutku norosti se Kat odloči, da se z njim poroči. Kar se je pričelo kot impulzivna reakcija, se razvije v nepričakovano romanco. Ko pa se proti njima zarotijo sile, da bi ju spravile narazen, se poraja univerzalno vprašanje: Ali lahko dve osebi iz tako različnih svetov premostita prepad med njima in ustvarita prostor, kamor oba pripadata?

Poročiva se

Sodobna ljubezenska zgodba o zvezdnikih, poroki in družbenih medijih.

Poročiva se