Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Ladies night paket


Nagrajujemo obiskovalke dogodkov Ladies night!

Izbran dogodek je potekel.

LADIES NIGHT PAKET

Nagrajujemo naše obiskovalke Ladies nightov! Oglejte si vsaj 3 spodaj navedene filme v okviru Ladies nighta in na zadnjem Ladies nightu Prava nota, vam podarimo Ladies meni! Ob nakupu vstopnic za posamezen film morate predložiti CBC kartico.

Oglejte si vsaj 3 filme in na zadnjem Ladies nightu Prava nota, vam podarimo Ladies meni (pokovka M, voda Radenska Naturelle 0,5l, Dragee keksi)

V kolikor si ogledate vse 4 filme vam poleg Ladies menija na zadnjem Ladies nightu Prava nota, podarimo tudi penino (pokovka M, voda Radenska Naturelle 0,5l, Dragee keksi + DARILO Srebrna radgonska penina – Rose sladka 0,2l)

Sreda, 13. september Spet doma
Sreda, 4. oktober Mame na večerji
Četrtek, 2. november Poredne mame 2: Božič
Sreda, 20. december Prava nota 3

Mame na večerji

Štiri mame pripravljajo noro zabavo, na kateri ne smete manjkati! Sploh če ste mama.

Mame na večerji

Poredne mame 2: Božič

Glavne junakinje Amy (Mila Kunis), Kiki (Kristen Bell) in Carla (Kathryn Hahn) so predstavljale svobodo. Svobodo, da kaj zavoziš. Svobodo, da se res potrudiš, pa še vseeno zavoziš. Pravo olajšanje je bilo videti, s kakšno iskrenostjo je lahko mama upodobljena na velikih platnih. Poredne mame 2: Božič to iskreno upodobljeno resnično mamo zdaj povede v božične praznike.

Poredne mame 2: Božič

Prava nota 3

Tretji del popkulturnega fenomena, ki je sprožil globalno evforijo.

Prava nota 3

Spet doma

Romantična komedija se začne prav na prvi šolski dan obeh hčerk prikupne Alice Kinney (Reese Witherspoon), ki se po ločitvi od njunega očeta (Michael Sheen) odloči zaživeti znova. Da bi čim prej spet našla svoj mir, se s hčerkama preseli v rodni Los Angeles, kjer pod streho družinske hiše velikodušno sprejme tri privlačne in zabavne sostanovalce, ki ji nepričakovano prekrižajo pot.

Spet doma