Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Na Ladies Night razkrivamo vroče posnetke!

> premiera komedije Vroči posnetki
> darila za vse obiskovalke:
- Sexes osvežilna pijača
- bon za kozmetične storitve
>pred filmom:
- žreb za 2 bona Zlatarne Celje
> After Party po filmu

5,9€ na vstopnico

Izbran dogodek je potekel.

Na Ladies Night v Cineplexxu razkrivamo Vroče posnetke

Na četrtkov poletni večer, 7. avgusta, ob 20. uri, obiščite najbližji kino Cineplexx in doživite Ladies night v znamenju vročice na filmskem platnu, saj bo na ogled komedija Vroči posnetki (Sex Tape).

KAJ PRIPRAVLJAMO ZA NAŠE OBISKOVALKE?

Na damskem večeru se bomo razveselili tudi vsakega moških obiskovalca, za vse pa pripravljamo lepa in praktična darila: poleg Sexes osvežilne pijače bomo vsaki obiskovalki Ladies Night podarili bon v vrednosti 5 €, ki ga bodo dame lahko vnovčile za kozmetične storitve v izbranih salonih: v celjskem Studiu S , mariborskem Studiu Betnavčica , koprskem Studiu Kali in novomeški Hiši Lepote Art-PE ter v salon Angel Nails v Kranju in Studiu za nego telesa Venus v Murski Soboti. Pred ogledom filma bomo izvedli še nagradno žrebanje in dve obiskovalki ali obiskovalca nagradili z bonom Zlatarne Celje v vrednosti 40€.

KAM PO OGLEDU FILMA?

Po ogledu komedije Vroči posnetki s Cameron Diaz in Jasonom Segelom v glavnih vlogah, vabimo vse obiskovalke in obiskovalce Ladies Night na After Party v bližnji bar, kjer prejmete brezplačno osvežilno pijačo v zameno za svojo kino vstopnico.

Gledalce v Celju, Kopru in Mariboru vabimo v v bližnji Disko Planet Tuš , obiskovalci Ladies Night v kinu Cineplexx Kranj pa prejmete brezplačno osvežilno pijačo v zameno za vstopnico v Luxury Baru , ki se nahaja ob vhodu v Planet Tuš Kranj.

V Murski Soboti boste za brezplačno osvežitev obiskali bližnji Extramax v nakupovalnem centru Maximus, v Novem mestu pa boste brezplačno pijačo v zameno za vstopnico prejeli v baru Pri vodnjaku .

NA KRATKO O FILMU

Jay (Segel) in Annie (Diaz) sta poročena deset let in še vedno zaljubljena, a ob dveh otrocih in kupu vsakodnevnih obveznosti, so se strasti ohladile. Da bi jih ponovno oživila, se odločita posneti 3-urni video v katerem preizkusita cel kup različnih seksualnih položajev. Ideja se je zdela krasna, dokler naslednji dan ne odkrijeta, da je postal njun najbolj zasebni video posnetek zelo javen.

Vroči posnetki

Jay (Jason Segel) in Annie (Cameron Diaz) sta poročen, še vedno zelo zaljubljen par, vendar so se po desetih letih in dveh otrocih strasti ohladile. Da bi oživile, se odločita – in zakaj ne? – posneti se med preizkušanjem vseh položajev Radosti seksa v maratonski triurni seansi.

Vroči posnetki