Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Ladies night Zdaj ali nikoli

četrtek, 20. december ob 20.00

6,20 € na vstopnico

Izbran dogodek je potekel.

LADIES NIGHT ZDAJ ALI NIKOLI

Letošnje Ladies nighte bomo zaključili s komedijo Zdaj ali nikoli! V četrtek, 20. decembra ob 20.00. V vseh naših kinih.

Čakajo vas super darila. Obiskovalke bodo prejele vzorce nove dišave Christina Aguilera* in Deborah tekoče podlage* ter promocijski izvod revije Lady*. Srečne izžrebanke pa darilna paketa z izdelki Deborah, Christina Aguilera, Max Factor ter Bourjois ter Cineplexx DARILNO KARTICO.

Vstopnice so že v prodaji!

O FILMU
Film govori o Mayi (Jennifer Lopez), trgovki, ki povsem spremeni svoj način življenja in navade – da dokaže, da naziv in diploma nista odločilni za uspeh v življenju. Maya že petnajst let živi v Queensu in dela na istem delovnem mestu v tamkajšnjem supermarketu. Ko dolgo pričakovano napredovanje pred njenim nosom dodelijo nekomu drugemu, s pomočjo lažnega življenjepisa in najboljše prijateljice Joan dobi sanjsko službo v pisarni. Edina težava je, da o poslu, v katerem se je znašla, ne ve popolnoma ničesar, pa tudi svoje oblačenje in obnašanje bo morala prilagoditi novim razmeram.

* Do razdelitve zalog

Zdaj ali nikoli

Če so vam bile všeč romantične komedije Načrtovalka porok z Matthewom McConaugheyjem, Zgodilo se je na Manhattnu in Tašča, da te kap z Jennifer Lopez, se tej ne boste mogli upreti!

Zdaj ali nikoli