Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Ladies night: Spet doma

SREDA, 13. september ob 20.00

- romantična komedija z Reese Witherspoon

- v vseh kinih Cineplexx

- DARILO: promocijski izvod revije Lady

- vstopnice so že v prodaji

6,2 € na vstopnico

Izbran dogodek je potekel.

LADIES NIGHT: SPET DOMA

Dame, rezervirajte si prost večer! V sredo, 13. septembra ob 20.00 se nam pridružite na Ladies nightu z romantično komedijo Spet doma!

DARILA
Vse obiskovalke bodo prejele promocijski izvod revije Lady, vzorček dišave Christina Aguilera GLAM X in čistilne blazinice Cotoneve 2 v 1.

NAGRADNO ŽREBANJE
Pred filmom bomo na vseh lokacijah izžrebali darilne pakete izdelkov Bourjois in filmske nagrade.

POGOSTITEV V KRANJU
Za pogostitev po filmu v Cineplexxu Kranj bo tudi tokrat poskrbel Miha Chef catering, zraven pa ne bo manjkal kozarček osvežilne aromatizirane penine iz Radgonski goric.

Romantična komedija SPET DOMA (Home Again) se začne prav na prvi šolski dan obeh hčerk prikupne Alice Kinney (Reese Witherspoon), ki se po ločitvi od njunega očeta (Michael Sheen) odloči zaživeti znova. Da bi čim prej spet našla svoj mir, se s hčerkama preseli v rodni Los Angeles, kjer pod streho družinske hiše velikodušno sprejme tri privlačne in zabavne sostanovalce, ki ji nepričakovano prekrižajo pot. Med njimi se splete pristno prijateljstvo in tudi nekaj več, kar povzroči, da se Alice nehote spet sreča s svojo preteklostjo in odnosi za katere je bila prepričana, da jih je pustila daleč za sabo.

Vstopnice so že v prodaji!

Spet doma

Romantična komedija se začne prav na prvi šolski dan obeh hčerk prikupne Alice Kinney (Reese Witherspoon), ki se po ločitvi od njunega očeta (Michael Sheen) odloči zaživeti znova. Da bi čim prej spet našla svoj mir, se s hčerkama preseli v rodni Los Angeles, kjer pod streho družinske hiše velikodušno sprejme tri privlačne in zabavne sostanovalce, ki ji nepričakovano prekrižajo pot.

Spet doma