Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Ladies night: Lepotica in zver

četrtek, 16. marec ob 20.00

- vseh kinih Cineplexx

- v 3D tehnologiji

- DARILO: promocijski izvod revije Nova in nagradno žrebanje pred filmom

- vstopnice so že v prodaji

8 € na vstopnico

Izbran dogodek je potekel.

LADIES NIGHT: LEPOTICA IN ZVER

Pridružite se nam na novem Ladies nightu, ki bo v četrtek, 16. marca ob 20.00, v vseh naših kinih! Tokrat si bomo ogledali brezčasno Disneyjevo zgodbo Lepotica in zver. V 3D tehnologiji!

V 3D tehnologiji!

DARILO: vse obiskovalke prejmejo promocijski izvod revije Nova, pred filmom pa bom izžrebali tudi lepe filmske nagrade!

Vstopnice so že v prodaji!

O FILMU
Brezčasna zgodba in liki Disneyjeve animirane klasike Lepotica in zver, ki jo vsi dobro poznamo in obožujemo, bo spektakularno zaživela v igrani verziji in tako z osupljivo filmsko stvaritvijo počastila eno izmed najbolj priljubljenih zgodb, ki so bile kadarkoli napisane. Zgodba o čudovitem potovanju Belle, pametne, lepe in samostojne mlade ženske, ki jo Zver kot ujetnico zapre v svoj grad. Kljub prestrašenosti, se Belle spoprijatelji z začaranim grajskim osebjem in sčasoma vidi, da je za robustno strašnim videzom Zveri prijazno srce pravega princa.

Lepotica in zver

Brezčasna zgodba in liki Disneyjeve animirane klasike Lepotica in zver, ki jo vsi dobro poznamo in obožujemo, bo spektakularno zaživela v igrani verziji in tako z osupljivo filmsko stvaritvijo počastila eno izmed najbolj priljubljenih zgodb, ki so bile kadarkoli napisane.

Lepotica in zver