Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Ladies Nights: Maščevanje v visokih petah

v četrtek, 24. aprila ob 20.uri

- premiera filma Maščevanje v visokih petah
- osvežilni aperitivi Fritzz za vse obiskovalke
- zabavno tekmovanje za bogate nagrade
- brezplačni izvod revije Lepa & Zdrava

5,90 € na vstopnico

Izbran dogodek je potekel.

Ladies Night v znamenju vrtoglavih pet in sproščene zabave

V kinematografih Cineplexx po vsej Sloveniji pripravljamo v četrtek, 24. aprila ob 20. uri, nepozaben Ladies Night s filmsko premiero, osvežitvijo in darili za obiskovalke. Seveda so na ženskem večeru dobrodošli tudi moški. Za premiero smo poskrbeli s težko pričakovano komedijo Maščevanje v visokih petah (The Other Woman)!

Cenjene obiskovalke bomo razvajali z osvežilnimi aperitivi Fritzz in vsaki podarili izvod revije Lepa & Zdrava. Pripravljamo tudi posebno tekmovanje, zato poiščite svoje najbolj vrtoglave "petke", saj bomo dvema obiskovalkama, ki bosta prišli obuti v čevlje z najvišjo peto, podarili bon za nove salonarje trgovine Mass.Po ogledu filma vabimo obiskovalke večera za ženske v Kranju v Luxury Bar (ki se nahaja v nakupovalnem središču Planet Tuš Kranj), kjer boste svojo vstopnico z dogodka lahko zamenjale za kozarec šampanjca z zlatimi lističi.

O FILMU
Trdovratna newyorška odvetnica Carly (Cameron Diaz), ki se v razmerjih z moškimi strogo drži svojih načel, ugotovi, da je njen fant Mark (Nikolaj Coster-Waldau) poročen. Ko po naključju spozna njegovo ženo, super-gospodinjo Kate (Leslie Mann) se izkaže, da imata veliko skupnega in med njima se razvije zaupno prijateljstvo. V njuno spletkarsko igro kmalu priskoči še Markova »najnovejša trofeja« Amber (Kate Upton), skupaj pa zakuhajo maščevalni načrt, ki mu ni para. Pri tem jim pomaga še Carlyjina prijateljica Lydia (Nicki Minaj).

Preostane vam le še to, da označite datum na koledarju ter na filmski večer Ladies Night v najbližji Cineplexx povabite še prijateljico. Vstopnice so v predprodaji od 10.4. na vseh blagajnah kinematografov Cineplexx po Sloveniji.

Maščevanje v visokih petah

Po tem, ko spozna, da ni glavna izbranka svojega fanta, se lik Cameron Diaz spoprijatelji z njegovo ženo Kate, ki jo igra Leslie Mann in skupaj skujeta hudo maščevanje.

Maščevanje v visokih petah