Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto
Ladies Night

ladies night

SOBOTA, 18.1. 2014, OB 19.30

Predpremiera filma Ameriške prevare

- Prvih 30 obiskovalk smo obdarili z zapestnicami Cruciani
- Vsaka je prejela kozmetiko Natura Sibirica in funkcijski napitek Vitamin Well
- plesna zabava se je nadaljevala še z zabavo po dogodku*

5,9€ cena vstopnice*
*V kinematografih Cineplexx Maribor, Celje in Koper.

Izbran dogodek je potekel.

ladies night v slogu 70. let!

Film Ameriške prevare (American Hustle), je med letošnjimi sedmimi nominacijami za zlati globus osvojil kar tri: za najboljši glasbeni film ali komedijo ter za najboljšo glavno in stransko žensko vlogo v glasbenem filmu ali komediji in na platna slovenskih kinematografov prihaja 23. januarja 2014.
V kinematografih Cineplexx pa smo se odločili za ekskluzivno predpremiero le za obiskovalke Ladies Night!

Filmska zgodba govori o sijajnem prevarantu Irvingu Rosenfeldu (Christian Bale), ki je s prav tako pretkano in zapeljivo partnerico Sydney Prosser (Amy Adams) prisiljen sodelovati z divjim agentom FBI Richiejem DiMasom (Bradley Cooper). DiMaso ju potisne v svet vplivnežev in mafijcev New Jerseyja, ki je hkrati nevaren in očarljiv. V zgodbo sta vpletena tudi Carmine Polito (Jeremy Renner), strasten, nepredvidljiv politik, ujet med prevarantoma in zveznimi agenti, in Irvingova neuravnovešena žena Rosalyn (Jennifer Lawrence), ki morda lahko z eno potezo povzroči, da se bo ves ta svet sesul. Film je režiral David O. Russell.


Poleg ogleda filma smo za obiskovalke pripravili še številne drobne pozornosti in presenečenja. Spoznale so lahko okuse švedskih funkcijskih napitkov Vitamin Well in preizkusile ekološko kozmetiko Natura Siberica, narejeno iz divjih zelišč in rastlin iz Sibirije. Prvim 30 obiskovalkam smo podarili ljubko in zelo priljubljeno zapestnico Cruciani. V kinematografih v Kranju, Kopru, Celju, Novem mestu in Murski Soboti so za Cineplexx plesno vročico poskrbeli plesalci plesne šole Urška, v Mariboru, Celju in Kopru pa je ogledu filma sledila še zabava. V Kranju so se nam pridružile tudi nekatere znane Slovenke.
V Kranju se nam bodo pridružile tudi znane Slovenke.

Ameriške prevare

V novem filmu Davida O. Russella "Ameriške prevare" se je zbrala izvrstna zvezdniška igralska zasedba. Tu so dobitniki prestižne nagrade oskar Christian Bale, Jennifer Lawrence in Robert De Niro ter nominiranci za oskarja Amy Adams, Bradley Cooper in Jeremy Renner! Ob stranskih vlogah Michaela Peñe, Alessandra Nivole, Louisa C. K.-ja in Elisabeth Rohm bo film nedvomno nova kino uspešnica in eden glavnih favoritov v naslednji sezoni filmskih nagrad.

Ameriške prevare