Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Ladies Night: Joy

V četrtek, 14. januarja, v vseh kinih Cineplexx

- premiera filma Joy

- darilna in nagradno žrebanje

- promocijska cena Sweet bubble menija (6,1€ na meni)*

6,2 € na vstopnico

Izbran dogodek je potekel.

LADIES NIGHT: JOY

Dame pozor! Z zabavo nadaljujemo tudi v januarju! Vabljene, da se nam s prijateljicami pridružiš v četrtek, 14. januarja ob 20.00 na Ladies Nightu s filmom Joy! V vseh kinih Cineplexx!

Vse obiskovalce čaka darilce, nagradno žrebanje in ugodna cena Sweet bubble menija*.

Vstopnice so že v prodaji, možne pa so tudi rezervacije!

* Cena velja samo za obiskovalce filmske predstave Joy v sklopu dogodka Ladies night, 14. januarja 2016.O FILMU
Zgodba, ki se okvirno napaja iz življenja in vzpona izumiteljice in zvezdnice prodajnega TV kanala Joy Mangano (Jennifer Lawrence), osrednjo junakinjo in njeno garaško, a napol razsulo družino spremlja na njihovi divji poti, na kateri se mladenka razvije v vzorno poglavarko družine in pravi vodja. Ustvarjalna je in skrbeča do vseh okoli sebe, a izkuša izdaje, prevare, poslovi se od svoje naivnosti in okusi bolečine ljubezni; skozi vse to pa najde moč in vero, da sledi svojih sanjam, ki jih je bila nekoč potlačila. Rezultat je čustvena in človeška komedija o vzponu posameznice, ki krmari skozi neodpuščajoči poslovni svet , družinski kaos in uganko navdiha, da najde svoj neomajni vir sreče.

Ladies Night: Joy

Presunljiva zgodba, navdihnjena po resničnih dogodkih, govori o družini štirih generacij ter se osredotoča na dekle, ki postane ženska, ustanovi dinastijo in postane sama svoj gospodar.

Ladies Night: Joy