Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Družinski dan ob koncu šolskega leta

nedelja, 22. junij, od 14. do 18.00

- ugodna cena kino vstopnic za 3 izbrane filme
- zabavne animacije ali delavnice za najmlajše obiskovalce
- bogata darila za obiskovalce

4€ na vstopnico*
*Cena velja le za ogled filmov v 2D tehnologiji.

Izbran dogodek je potekel.

Za konec šolskega leta nagradite pridne šolarje z obiskom družinskega dne

Za vesel zaključek šolskega leta in sproščen skok v poletje, pridite v nedeljo, 22. junija, med 14. in 18. uro, v najbližji kino Cineplexx in vaše šolarje nagradite z ogledom sinhroniziranih animiranih filmov Kako izuriti svojega zmaja 2 ali Hiša velikega čarodeja oziroma Disneyjeve pustolovske drame Zlohotnica, saj bodo vstopnice za ogled v 2D tehnologiji na prodaj po ugodni ceni za le 4€.

Kaj vse pripravljamo za naše obiskovalce?

V vseh kinih Cineplexx bodo potekale zabavne animacije in različne delavnice, kjer se bodo zabavali predvsem najmlajši obiskovalci, za vse pa pripravljamo obdarovanje z izdelki Steril-O-Sept in brezplačnimi izvodi otroške revije Družinski zabavnik ter sladkanje s slastnimi mlečnimi rezinami Monte Snack iz Zotta. V Cineplexxu v Kranju bo otroke zabavala Zottova maskota, v Mariboru pa bo trgovina Pikapolonica priredila sproščene kreativne delavnice. V Cineplexxu v Celju bo različne aktivnosti za najmlajše obiskovalce pripravila striparna Oblaček.

V Kranju se nam bo pridružila sinhro ekipa filma Kako izuriti svojega zmaja 2

Ob 17.15 uri si bodo animirani film z nami ogledali tudi igralci, ki so junakom epske trilogije posodili svoj glas: Jernej Kuntner, Urška Hlebec, Jernej Čampelj, Aljoša Kovačič, Gregor Vidmar, Primož Forte in Kataya.

V kinih Cineplexx v Celju in Mariboru bomo podelili posebne pustolovske nagrade

V Celju in Mariboru bomo v vsakem kinu Cineplexx posebej razveselili še 12 izžrebancev, saj bodo prejeli družinsko vstopnico za Pustolovski park Celjska koča, ki jo bodo lahko izkoristili v roku 3 mesecev od prejema.

Družinski dan z dobrodelno noto

Ker želimo vsakemu in vsem obiskovalcem naših kinematografov Cineplexx omogočiti prijetno in brezskrbno kino doživetje ter se obenem zavedamo težke ekonomske situacije, ki marsikateri družini onemogoča obisk kino predstave, smo tokratni družinski dan priredili v znamenju dobrodelnosti.

Ob prihajajočem koncu šolskega leta smo se povezali z Zvezo prijateljev mladine Slovenije in revijo Lisa, saj bomo v vsakem kinu Cineplexx v Kranju, Kopru, Novem mestu, Celju, Mariboru in Murski Soboti eni družini podarili kino doživetje: za lepše poletje bodo nagrajeni tako otroci kot starši, saj bo vsa družina dobila vstopnico za ogled izbranega filma v sklopu družinskega dneva, poskrbljeno pa bo tudi za hrano in pijačo.

Tudi vas vabimo, da pišete na elektronski naslov lisa@adriamedia.si. in prijavite družino, za katero veste, da je v takšni stiski, da si že dolgo ni privoščila obiska kina. Družino bo izbrala Zveza prijateljev mladine Slovenije. Diskretnost je vsem družinam zagotovljena.

Hiša velikega čarodeja

Film je nastal na podlagi tako imenovanega »filma atrakcije« (ti običajno trajajo 10-15 minut in so v tehniki 4D, torej v formatu 3D s posebnimi fizičnimi učinki v dvorani sami), 12-minutnega filmčka izpred desetih let z naslovom Haunted House. ANIMACIJA JE SINHRONIZIRANA V SLOVENŠČINO.

Hiša velikega čarodeja

Kako izuriti svojega zmaja 2

Vznemirljivo drugo poglavje epske trilogije KAKO IZURITI SVOJEGA ZMAJA nas znova popelje v fantastičen svet Vikija in Brezzobega pet let po njuni uspešni združitvi zmajev in vikingov na Otoku gumpcev. ANIMACIJA JE SINHRONIZIRANA V SLOVENSKI JEZIK.

Kako izuriti svojega zmaja 2

Zlohotnica

Film povzema dogodke, ki so privedli do tega, da je čarovnici Zlohotnici zakrknilo srce in je uročila mlado princeso Auroro.

Zlohotnica