Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Men's night s filmom Pravičnik

v četrtek, 25. septembra ob 20.00

Vse obiskovalce bomo obdarili s posebno dvojo številko revije Avto Fokus in osvežilno pijačo, čaka pa vas še nagradno žrebanje za PARASS šolo preživetja v naravi za 2 osebi.

6,20 € na vstopnico

Izbran dogodek je potekel.

Men's Night s filmom Pravičnik

Filmoljubi, ki prisegate na akcijske klasike, pridite v četrtek, 25.9., ob 20.uri, na Men's Night v najbližji kino Cineplexx, kjer si boste ogledali film Pravičnik, z Denzelom Washingtonom v glavni vlogi. Pripravljamo tudi darila in nagradno žrebanje. Vstopnice so v prodaji.

KAJ PRIPRAVLJAMO ZA NAŠE OBISKOVALCE?

Vsem obiskovalcem večera za moške bomo podarili poseben izvod revije Avto Fokus ter osvežilno pijačo. Pripravljamo tudi nagradno žrebanje za bogato nagrado - 3-dnevni paket PARASS šolo preživetja v naravi za 2 osebi.

NA KRATKO O FILMU

Triler Pravičnik (The Equalizer) je napeta zgodba z Denzelom Washingtonom v glavni vlogi McCalla, moža, ki je verjame, da je svojo skrivnostno preteklost pustil za seboj in začel živeti novo, mirno življenje. A ko McCall spozna Teri (Chloë Grace Moretz), mlado dekle, ki jo nadzorujejo ruska mafija, ne more le mirno stati ob strani – odloči se ji pomagati.

Pravičnik

Triler Pravičnik je napeta zgodba z Denzelom Washingtonom v glavni vlogi McCalla, moža, ki je verjame, da je svojo skrivnostno preteklost pustil za seboj in začel živeti novo, mirno življenje. A ko McCall spozna Teri (Chloë Grace Moretz), mlado dekle, ki jo nadzorujejo ruska mafija, ne more le mirno stati ob strani – odloči se ji pomagati. Oborožen s skritimi veščinami, ki mu omogočajo maščevanje tistim, ki se znašajo nad nemočnimi, se McCall zbudi iz otopelosti in ponovno začuti svoj utrip za pravičnosti. Če ima nekdo problem, če so vse možnosti uprte proti njemu in se nima nikamor zateči, naj pokliče na pomoč McCalla – on je Pravičnik.

Pravičnik