Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

MEN'S NIGHT

Premiere filma Poročna priča d.o.o.

15.1.2015, ob 20.00, v vseh kinih Cineplexx

5,9€ na vstopnico

> premiera nore komedije
> darila: vsi obiskovalci bodo prejeli pijačo Powerade
> nagradna žrebanja (na vseh lokacijah): za fotoaparat Fuji Instax, hokejske vstopnice ter po dva darilna bona v vrednosti 40€ pri Jezeršek gostinstvo d.o.o.

Izbran dogodek je potekel.

POROKA PO MOŠKO!

Za zabeven začetek leta bo poskrbela odlična komedija Poročna priča d.o.o. (The Wedding Ringer). Premiero si boste lahko v družbi prijateljev ali najdražje, ogledali na Men's nightu, ki bo v četrtek, 15. januarja, ob 20.00, v vseh kinih Cineplexx.

DOGAJANJE
Vsi obiskovalci bodo prejeli pijačo Powerade ter se imeli možnost sodelovati v dveh nagradnih žrebanjih. Na vseh lokacijah bomo izžrebali:
- enega nagrajenca, ki bo prejel fotoaparat Fuji Instax;
- enega nagrajenca, ki bo prejel dve vstopnici za EBEL hokejsko tekmo med HDD Telemach Olimpija in Red Bull Salzburg, ki bo 30.1.2015 ob 19.15. na drsališču Lucky Ljubljana;
- dva nagrajenca, ki bosta prejela darilna bona v vrednosti 40€ pri Jezeršek gostinstvo d.o.o..

O FILMU
Bodoči ženin Doug (Josh Gad), se mora odločiti kdo bo njegova poročna priča, a ugotovi, da pravzaprav nima prijateljev. In če pred svojo nevesto noče izpasti kot nekdo brez prijateljev, te fante obupno potrebuje. In to hitro. Tu na prizorišče vstopi Jimmy (Kevin Hart), ki je lastnik in direktor podjetja, ki se javno ne izpostavlja in ponuja usluge poročnih prič. Kar sledi v bučni komediji Poročna priča d.o.o., je strašansko zabavna šarada, ko Jimmyjeva ekipa najetih prijateljev ustvari serijo nezaslišano srečnih fantovskih pustolovščin.

Idealen film za ogled s prijatelji ali zmenek! Vstopnice že v prodaji!

Poročna priča d.o.o.

Ste brez frenda? Potem morda potrebujete Poročno pričo d.o.o.! Bodoči ženin Doug (Josh Gad), se mora odločiti kdo bo njegova poročna priča, a ugotovi, da pravzaprav nima prijateljev. In če pred svojo nevesto noče izpasti kot nekdo brez prijateljev, te fante obupno potrebuje. In to hitro.

Poročna priča d.o.o.