Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto
Men's Night

Men's Night za ljubitelje hitrosti

predpremiera filma Želja po hitrosti (Need for speed)

- ogled filma le en dan po svetovni premieri
- nagradno žrebanje z bogatimi nagradami
- avtomobilska senzacija GaS Tuning Show*
- zabava po dogodku**

5,9€ na vstopnico
*Le v Kranju.
**Le v Kranju, Kopru in Mariboru.

Izbran dogodek je potekel.

MEN'S NIGHT Z EKSKLUZIVNIM OGLEDOM FILMA ŽELJA PO HITROSTI

V kinematografih Cineplexx v Kranju, Kopru, Murski Soboti, Celju, Mariboru in Novem mestu bo v soboto, 15. marca, ob 19.30 uri, napočil čas za večer v moški družbi – MEN'S NIGHT.

Za ljubitelje jeklenih konjičkov in filmske akcije pripravljamo prav posebno poslastico, saj bo v okviru Večera za moške na sporedu ekskluzivna predpremiera filma Želja po hitrosti (Need for speed), ki ga bomo v naših kinematografih predvajali le en dan po njegovi svetovni premieri!

Film je ekranizacija ene najpopularnejših video igric na svetu in je delo režiserja Scotta Waugha, ki se je, preden je zasedel režijski stolček, uveljavil kot kaskader. Njegove mojstrovine je mogoče zaslediti v filmih Mr. & Mrs. Smith in Poslednji Mohikanec, sodeloval pa je tudi v filmu Vsemogočni Bruce. Filmska zgodba Želja po hitrosti spremlja osrednjo avtomobilsko dirko, ki za vse udeležence predstavlja negotovo bitko s časom in premagovanje nepredvidenih ovir. Glavni junak Tobey Marshall (Aaron Paul) se sooči z željo po maščevanju staremu sovražniku Dinu (Dominic Cooper), ki ga je pred leti po krivem spravil za zapahe. V filmu med drugim igrajo še Scott Mescudi, Imogen Poots in Dakota Johnson.

V vseh kinematografih Cineplexx po Sloveniji bomo za obiskovalce in obiskovalke, ki so še kako dobrodošle na Večeru za moške, pripravili tudi darila in presenečenja.

Vsi obiskovalci bodo prejeli stimulativno pijačo Sexes in brezplačen izvod revije Avto-sport, lahko pa se bodo udeležili še nagradnega žrebanja za bogate nagrade; med drugim bomo dvema izžrebancema podelili igrico "Need for speed" (eno računalniško in eno Playstation različico, ki ju podarja Igabib, največja specializirana spletna trgovina v Sloveniji) in 4 izžrebancem (v Kranju celo petim!) podarili predplačniške kartice Petrol Klub z dobroimetjem 40 eur*.


V Cineplexxu Kranj bomo dogajanje začeli že ob 15.00 na parkirišču pred kinom:

15:00 – otvoritev in napoved dogajanja
14:00 - 19:00 – nastop DJ-jev in animacija
17:00 - 19:00 – tekmovanje v igranju računalniške igrice "Need for speed" na igralnih konzolah (v preddverju pri blagajni kinematografa)
14:00 - 19:00 – spremljevalni program


Avtomobilska predstavitev:

16:00 – avtomobilski spektakel & akrobacije #1
16:30 – predstavitev avtomobilov pred odrom
17:00 – predstavitev sponzorjev in avtomobilskih klubov
17:30 – avtomobilski spektakel & akrobacije #2
18:00 – predstavitev avtomobilov pred odrom
18:30 – avtomobilski spektakel & akrobacije #3
19:15 – zaključek in povabilo na ogled filma


Ogled filma Need for speed: Želja po hitrosti:

19:30 – sprejem obiskovalcev v dvorani, nagradno žrebanje in podelitev nagrad: 5 Petrol Klub kartic, računalniški igri "Need for speed" in preobrazba avtomobil. Sledil bo ogled filma Need for speed: Želja po hitrosti.
22:00 – Zabava po dogodku v Disco Planetu Tuš Kranj


V kinematografu Cineplexx v Kranju bomo MEN'S NIGHT pospremili s pravim avtomobilskim spektaklom, ki se bo pričel že ob 15. uri. Parkirišče pred nakupovalno zabaviščnim centrom bo avtomobilski klub GaS Tuning Team spremenil v galerijo super športnih in predelanih jeklenih konjičkov, manjkali pa ne bodo niti avtomobilsko "driftanje" in akrobacije na motorju. Od 17. ure dalje se bodo obiskovalci MEN'S NIGHT v Kranju lahko preizkusili v igranju igrice Need for speed na igralnih konzolah, najboljši med njimi pa bodo prejeli praktične nagrade. Za atraktivno nagrado v posebni nagradni igri bosta poskrbela www.izberi-barvo.si in Elmoplast, ki bosta pred predvajanjem filma Želja po hitrosti, srečnemu izžrebancu (ali izžrebanki) omogočila preobrazbo avtomobila.


V Kranju, Mariboru in Kopru se bo dogajanje MEN'S NIGHT nadaljevalo na zabavi v Disco Planetu Tuš, kamor boste imeli obiskovalci ob predložitvi vstopnice z dogodka brezplačen vstop, prejeli pa boste še gratis pijačo. V Celju pa prejmete obiskovalci MEN'S NIGHT ob predložitvi vstopnice z dogodka, brezplačno pijačo v Planet baru.

Pa še opozorilo: ne izvajajte avtomobilskih vragolij, ki jih boste občudovali v filmu.

*V sodelovanju z družbo Petrol, uradnim zastopnikom motornih olj Texaco, pnevmatik Nokian in Hankook ter akumulatorjev Varta, bomo v vsakem kinematografu Cineplexx v Kopru, Mariboru, Celju, Novem mestu in Murski Soboti 4 izžrebancem podelili predplačilno kartico Petrol Klub z dobroimetjem 40 eurov, ki jo njeni lastniki lahko koristijo na vseh bencinskih servisih Petrol ter servisnih in vulkanizerskih delavnicah TipStop Vianor. Petrol Klub kartica je vstopnica v svet Zlata vrednih ugodnosti. Lastniki Petrol klub kartice zvestobe lahko zbirajo in unovčujejo Zlate točke za vse kar ponujajo pri Petrolu, od goriva, kurilnega olja, plina in električne energije do pestre izbire izdelkov in storitev na njihovih bencinskih servisih, pranja avtomobila ali nakupa vstopnice za najljubši koncert.

Need for speed: Želja po hitrosti

Need for speed: Želja po hitrosti je film ki gledalca postavi za volan legendarnih tekmovalnih oldtajmerjev kot so Ford Camara ’68, Gran Torina 1969 in BMW 3.0. iz leta 1970, in najsodobnejših kot so Shelby Mustang, Koenigsegg (ki se pojavlja v treh barvah: bela, srebrna in rdeča), Lamborghini Elemento, Saleen S7, McLaren p1, GTA Spano, Bugatti Veyron...Gre za ekranizacijo ene od najpopularnejše video igre vseh časov.

Need for speed: Želja po hitrosti