Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Ljubljana Rudnik
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

MEN's NIGHT

Četrtek, 25. februar ob 20.00

- Men's night s filmom (Ne)Profesionalec

- v vseh kinih Cineplexx

- vsi obiskovalci prejmejo N.A! Riževe krekerje

- Kranj: gostitelj večera, komik Andrej Težak Tešky

5,9 € na vstopnico

Izbran dogodek je potekel.

Men's night - (Ne)Profesionalec

Sacha Baron Cohen je ponovno v svojem elementu! Ogledaš si ga lahko na Men's nightu v akcijski komediji (Ne)Profesionalec! V četrtek, 25. februarja ob 20.00, v vseh kinih Cineplexx!

Vsi obiskovalci prejmejo N.A! Riževe krekerje, v Kranju pa bo gostitelj večera, komik Andrej Težak Tešky!

Vstopnice so že v prodaji!

O FILMU
Nobby (Cohen) ima vse, kar bi si lahko želel moški iz Grimsbyja, kar med drugim pomeni enajst otrok in najlepše dekle na severovzhodu Anglije. Samo nekaj pogreša: mlajšega brata Sebastiana, ki ga Nobby išče že 28 dolgih let, odkar so ju ločili, ko sta bila še otroka. Po prvem katastrofalnem srečanju, med katerim Nobby pomotoma uniči življenje Sebastianu, se brata znajdeta na begu in postopno razkrijeta zaroto za uničenje sveta. Da bi Nobby rešil človeštvo, pa tudi svojega brata, se poda na globalno misijo ter se povsem spremeni iz popolnega idiota v uglajenega tajnega agenta.

(Ne) Profesionalec

Nobby (Sacha Baron Cohen), prikupen, ampak neumen nogometni huligan iz Anglije, po dolgem času ponovno naveže stike z bratom Sebastianom (Mark Strong), nevarnim agentom MI6, da bi preprečil teroristični napad na svetovni ravni in dokazal, da se za vsakim izjemnim tajnim agentom skriva neroden sorodnik.

(Ne) Profesionalec