Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto

Transformerji: Zadnji vitez

Ocena

Ta film še ni bil ocenjen,
bodite prvi!

Transformerji: Zadnji vitez

Nova edicija franšize se vrača v preteklost in v zgodbo vpleta eno največjih legend vseh časov, legendo o kralju Arturju, zaplet med Transformerji in Deseptikonu pa bo tokrat pomagal reševati legendarni Anthony Hopkins, ki bo nastopil v vlogi angleškega lorda in velikega poznavalca transformerjev, katerih zgodba seže globoko v zgodovino.

Naslov v izvirniku: Transformers: The Last Knight
V kinu od: 22.06.2017
Dolžina filma: 151 minut
Država / Letnik: USA/2017
Filmski žanr: Akcijski film, Pustolovski film
Igralci: Mark Wahlberg, Josh Duhamel, Anthony Hopkins, Laura Haddock, Isabela Moner
Režija: Michael Bay
Distributer: Karantanija Cinemas d.o.o.

Tehnologija

  • Digital 3D
  • Digital 2D

Podroben opis

IGRAJO: Mark Wahlberg, Anthony Hopkins, Laura Haddock, John Goodman, Isabela Moner, Stanley Tucci, John Turturro, Josh Duhamel in drugi

O FILMU
Peta edicija franšize, ki nosi naslov Transformerji: zadnji vitez se vrača v preteklost in v zgodbo vpleta eno največjih legend vseh časov, legendo o kralju Arturju. Novi film pa poleg eksplozivnega spektakla, epskih spopadov, odlične igralske zasedbe in nepozabnih bojev robotskih Nezemljanov obljublja tudi številne komične vložke.
Tudi tokrat bomo v vlogi nadarjenega avtomehanika Cade Yeager gledali Marka Wahlberga, glavna ženska vloga, ki je v prvem delu pred desetimi leti med zvezde izstrelila Megan Fox, pa je tokrat pripadla mladi Isabeli Moner. V vidnih vlogah nastopajo še Josh Duhamel, Tyrese Gibson in Stanley Tucci ter legendarni Anthony Hopkins.

O ZGODBI
»Dva svetova bosta trčila.«
»Začenja se neizbežno uničenje vsega, kar poznamo in imamo radi.«
Na koncu četrtega dela, Transformerji: Doba izumrtja je Optimus Prime odletel v vesolje z namenom, da izve več o izvoru transformerjev. Očitno pa je kopal pregloboko, saj se vrača kot negativec. Ko ugotovi, da je njegov planet Cybertron uničen, za kar je odgovoren prav on, skuša najti način, da bi planet znova oživil. Za to pa potrebuje artefakt, ki se nahaja na Zemlji.

Vsi sporedi predvajanj

Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna

Vaše mnenje

Tukaj lahko zapišete vaš komentar.

Če želite uporabiti to funkcijo, morate biti prijavljeni.Če še niste uporabnik, se registrirajte tukaj.


Komentarji uporabnikov

coha, 25.06.2017

Polovica filma je res govoričenje, ampak vsaj nekaj povejo, ne govorijo v prazno. Polovica nam lepo nam predstavi predzgodbo in za kaj se gre. Sam zaključek je dober, pričakoval sem kakšen dober citat Optimusa, žal ga nisem dobil. Akcije je dovolj, primerljivo s prejšnjim delom. Zaključek nam ponudi možnost nadaljevanja zgodbe, čeprav ga več ne bo, ter lep besedni zaključek. Gledal sem ga v 3D tehniki, ki naj bi bila posneta z dvema IMAX kamerama, čeprav tega skozi film nisem zaznal. Če ste uživali ob prejšnjem delu transformerjev, boste tudi v tem. Čeprav se noben del ne more kosati z prvim. Moja ocena 7.5/10

Prikaži več Prikaži manj

maziii, 23.06.2017

Dolgočasen film, dobesedno mučiš se z gledanje