Vaš najljubši kinematograf

Zaupajte nam kateri je vaš najljubši kinematograf in ob obisku na www.cineplexx.si, boste hitreje prišli do vaših priljubljenih vsebin.

Zapri

Vaš najljubši kinematograf

  • Cineplexx Celje
  • Cineplexx Koper
  • Cineplexx Kranj
  • Cineplexx Maribor
  • Cineplexx Murska Sobota
  • Cineplexx Novo mesto
Razvrsti po:
Namig
Kino spored za naslednji kino teden (ki traja od četrtka do naslednje srede) objavljamo ob torkih zvečer.

Kino spored

Podroben ogled
Ogled plakatov
Spletni nakup, Rezervacija Spletni nakup, Ni rezervacije Nakup le na blagajni Rezervacija ni možna
Geovihar

Geovihar

Geostorm

Akcijski film, Znanstvena fantastika, Triler | 110 minut

Na sporedu od: 19.10.2017

Kratek opis filma: Ko mreža satelitov, namenjena nadzoru globalnega podnebja, začne napadati zemljo, se prične bitka s časom. Odkriti je treba resnični vzrok te grožnje, preden bo globalni geovihar izbrisal vse in vsakogar.

Igralci: Gerard Butler, Abbie Cornish, Ed Harris, Andy Garcia, Jim Sturgess

Košarkar naj bo

Košarkar naj bo

Košarkar naj bo

Film po knjižni predlogi | 83 minut

Na sporedu od: 14.09.2017

Kratek opis filma: Film v največji meri sledi knjižni predlogi. Osrednji junak je nerodni Ranta (“tako velik, da bi lahko žirafam kravate zavezoval“), ki ga učitelj telovadbe Salta povabi v košarkarsko ekipo. Pri vseh šolskih in obšolskih dogodivščinah ga spremlja in spodbuja duhoviti prijatelj Smodlak. Rantina nova pot je polna težav in presenečenj, veselja in razočaranj, prijateljstva in ljubezni. Iz lene nerode počasi postane vztrajen športnik, zvest prijatelj in privlačen fant. Pot mladostne razigranosti film prikazuje s humorjem, naklonjenostjo in razumevanjem težav in napak najstnikov, ki jih imajo pri svojem odraščanju.

Igralci: Gojmir Lešnjak - Gojc, Marko Miladinovič, Lado Bizovičar

Liga pravičnih

Liga pravičnih

Predvajan tudi v tehnologiji: Digital 3D

Justice League

Akcijski film, Pustolovski film, Fantazijski film | 120 minut

Na sporedu od: 16.11.2017

Kratek opis filma: S povrnjeno vero v človeštvo in prevzet od nesebičnega vedenja Supermana Bruce Wayne za pomoč prosi svojo novo zaveznico, Diano Prince. Svetu grozi napad največje sovražne sile vseh časov, zato se Batman in Čudežna ženska skupaj podata poiskat zaveznike, super junake, ki bi jima priskočili na pomoč v boju zoper temačne sile, kot jih svet do zdaj še ni videl. Kljub izredno močni sestavi super junakov - Batman, Čudežna ženska, Aquaman, Kiborg in Flash - vse kaže na to, da je svetu odbila zadnja ura.

Igralci: Gal Gadot, Ben Affleck, Ezra Miller, Jason Momoa, Henry Cavill

Mali Bigfoot

Mali Bigfoot

The Son of Bigfoot

Animirani film, Pustolovski film | 92 minut

Na sporedu od: 09.11.2017

Kratek opis filma: Sinhronizirano.

Pripravite se na izjemno pustolovščino najstnika Adama, ki se poda iskat svojega očeta pri tem pa odkrije neverjetno skrivnost.

Igralci: Blaž Šef, Sašo Prešeren,Tina Ogrin, Peter Urbanc

Milice 2

Milice 2

Milice 2

Komedija | 89 minut

Na sporedu od: 12.10.2017

Kratek opis filma: Gre za situacijsko komedijo v kateri nerodni milicisti nevede postanejo del nečednih poslov češke mafije.

Igralci: Sašo Đukić, Franci Kek, Matjaž Javšnik, Rok Jožef

Očka proti fotru 2

Očka proti fotru 2

Daddy´s Home 2

Komedija | 100 minut

Na sporedu od: 16.11.2017

Kratek opis filma: Družinska komedija, v kateri se neizprosnemu očetovskem dvoboju med divjim Markom Wahlberg in rahločutim Willom Ferrelom pridružita še njuna očeta Mel Gibson in John Lithglow.

Igralci: Mark Wahlberg, Will Ferrell, Mel Gibson, John Lithgow

Poredne mame 2: Božič

Poredne mame 2: Božič

A Bad Moms Christmas

Komedija | 116 minut

Na sporedu od: 02.11.2017

Kratek opis filma: Glavne junakinje Amy (Mila Kunis), Kiki (Kristen Bell) in Carla (Kathryn Hahn) so predstavljale svobodo. Svobodo, da kaj zavoziš. Svobodo, da se res potrudiš, pa še vseeno zavoziš. Pravo olajšanje je bilo videti, s kakšno iskrenostjo je lahko mama upodobljena na velikih platnih. Poredne mame 2: Božič to iskreno upodobljeno resnično mamo zdaj povede v božične praznike.

Igralci: Mila Kunis, Kathryn Hahn, Kristen Bell, Christine Baranski, Susan Sarandon

Prebujanja

Prebujanja

Prebujanja

Drama | 85 minut

Na sporedu od: 26.10.2017

Kratek opis filma: Film pripovedujejo zgodbo o odraščanju, kljub temu, da glavni liki trkajo na svoja štirideseta leta in jih vsakega po svoje zalezuje kriza srednjih let. Dogajanje je postavljeno v spalnice vseh šestih protagonistov, pravzaprav kar v njihove postelje, ki so tudi glavna kulisa celotnega filma.

Igralci: Sebastian Cavazza, Katarina Čas, Saša Pavlin Stošić, Primož Pirnat, Jure Zrnec

Srečen smrtni dan

Srečen smrtni dan

Happy Death Day

Grozljivka, Triler | 96 minut

Na sporedu od: 19.10.2017

Kratek opis filma: Se še spomnite priljubljene komedije Neskončen dan (1993) v kateri Bill Murray obtiči v času in neskončno dolgo preživlja en in isti dan? Njegov svet vsak dan obiščejo isti ljudje, le da ne vedo, da se dan ponavlja. Podobno se v najnovejši grozljivki zgodi študentki Tree Gelbman, le da se tokrat ne bomo smejali, ampak nas bo neskončno strah. Na obzorju je namreč umor.

Igralci: Jessica Rothe, Israel Broussard, Ruby Modine, Charles Aitken

Thor: Ragnarok

Thor: Ragnarok

Predvajan tudi v tehnologiji: Digital 3D

Thor: Ragnarok

Pustolovski film, Akcijski film, Fantazijski film | 130 minut

Na sporedu od: 26.10.2017

Kratek opis filma: Ognjevita in uničujoče bojevniška Hela, boginja smrti, ki jo igra Cate Blanchett, uničila Thorovo orožje Mjolnir. Asgard Thor (Chris Hemsworth) se zaveda, da želi uničiti tudi njega. Ne samo njemu, celotni deželi grozi Ragnarok – konec sveta pod taktirko sovražne Hele. Medtem, ko je zaposlen z reševanjem svoje dežele, v trailerju vidimo tudi vrhunec filma, gladiatorsko bitko s prijateljem, neverjetnim Hulkom, ki ga je upodobil Mark Ruffalo.

Igralci: Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Mark Ruffalo, Idris Elba, Anthony Hopkins

Umor na Orient Ekspresu

Umor na Orient Ekspresu

Murder on the Orient Express

Kriminalni film, Drama, Misteriozni film | 114 minut

Na sporedu od: 09.11.2017

Kratek opis filma: Detektiv Hercule Poirot je na vlaku Orient Ekspres, kjer sreča svoje dobrega prijatelja. Zaradi snega so obtičali na Balkanu, nekje med Vinkovcem in Slavonskim Brodom. Naslednje jutro je Samuel Edward Ratchett (Johnny Depp) najden zaboden v svojem kupeju (12 vbodov z nožem). Na vlaku je, skupaj s Poirotom, 13 oseb, ki na prvi pogled nimajo prav nič skupnega, to pa se spremeni, ko se razkrije prava identiteta umorjenega in večine ostalih na vlaku. Žrtvina kriminalna preteklost rezkriva jasen motiv, morda celo razlog za umor, ampak kdo je morilec? Hercule Poirot se poda v tekmo s časom z namenom rešiti misteriozno uganko, preden morilec ponovno napade.

Igralci: Johnny Depp, Kenneth Branagh, Daisy Ridley

Vesela Pošastna Družina

Vesela Pošastna Družina

Happy Family

Animirani film, Pustolovski film | 95 minut

Na sporedu od: 26.10.2017

Kratek opis filma: Sinhronizirano.
»Vesela pošastna družina« je priredba istoimenske uspešnice z emmyjem nagrajenega pisatelja Davida Safierja ("Berlin, Berlin"), ki je prevedena v 18 jezikov in je izšla v več kot 40 državah.

Igralci: Aleksander Golja, Tina Ogrin, Mirko Medved

Vino in veter

Vino in veter

Ce qui nous lie

Drama | 113 minut

Na sporedu od: 09.11.2017

Kratek opis filma: Jean (Pio Marmaï) je tridesetletnik, ki že celo desetletje potuje po svetu in je popolnoma prekinil vse vezi z družino in z Burgundijo, deželo, v kateri je odrasel. Ko se ravno dobro namesti v tujini, prejme klic, da se mora vrniti v rodno Francijo, da bi bil z očetom, ki umira zaradi neozdravljive bolezni.

Igralci: Pio Marmai, Ana Girardot, François Civil

Žaga 8

Žaga 8

Jigsaw

Grozljivka, Triler | 92 minut

Na sporedu od: 26.10.2017

Kratek opis filma: Vrača se ena najdonosnejših franšiz iz žanra grozljivk, ki tokrat znamenite sprevržene scenarije legendarnega morilca Ugankarja popelje na povsem novo raven.

Igralci: Tobin Bell, Laura Vandervoort, Hannah Anderson